Bullet journal inspiratie – 30 ideeën!

Stationary collectie Diana Leeflang

Sinds januari dit jaar (2018) houd ik consequent een bullet journal bij. Elke maand zijn er nieuwe punten die ik uit probeer en het leek mij daarom leuk om een inspiratie artikel te maken. Een bullet journal inspiratie artikel met 30 ideeën over wat je allemaal in een bullet journal kunt verwerken.

Iedereen die een bullet journal heeft verwerkt weer andere punten in hun bullet journal dan anderen. Een bullet journal kan daardoor overal voor gebruikt worden. Sommige mensen maken boodschappenlijstjes, mood planners, water planners, en ga zo nog maar even door. Omdat ik zelf nog een beetje zoekende ben naar de juiste maandplanners heb ik een aantal mogelijkheden opgezocht. Deze bullet journal inspiratie artikel is er voor iedereen die nog niet zo goed weet wat je wilt gaan bijhouden!

Bullet journal inspiratie – Wat je kunt bijhouden

Als ik alle mogelijkheden ga opschrijven die je kunt bijhouden in een bullet journal, wordt dit artikel echt mega lang. Daarom heb ik maar een greep uit de mogelijkheden genoteerd die mij erg nuttig en leuk leken om te gaan uitproberen. In de komende weken en maanden ga ik ze allemaal eens uitproberen om te komen tot de perfecte en mooiste bullet journal planner voor mij. En misschien ook voor jou, want er zitten hele leuke en goede ideeen tussen (vind ik zelf).
Stationary collectie Diana Leeflang

30 Ideeën voor in je bullet journal

Wat je allemaal kunt bijhouden in een bullet journal is natuurlijk redelijk persoonlijk. Niet iedereen vind alles even handig. Daarom hier een aantal ideeen om bij te houden in een bullet journal. Aan jou de keuze welke je wel of niet uitprobeert!

1. Persoonlijke doelen
2. Persoonlijke pagina (wie ben jij)
3. Wishlist
4. Water tracker
5. One step at a time (hoeveel jij hebt gelopen die dag)
6. Week overzicht
7. Maand overzicht
8. Uitgaven overzicht
9. Spaardoelen
10. Welke films jij hebt gekeken
11. To-do lijstjes
12. Welke boeken jij die maand hebt gelezen
13. Verjaardagen
14. Bijzondere dagen (bijvoorbeeld dierendag)
15. Places i’v been too
16. Welke plaatsen jij nog wilt bezoeken
17. Je favoriete eten
18. Wat je hebt gegeten
19. Jaarplanner
20. Sport planner
21. Weight tracker
22. Notes this month
23. One line a day
24. Sleep tracker (hoeveel jij geslapen hebt)
25. Quotes
26. Bucketlist
27. Social media tracker
28. Een doodle pagina
29. Waar wordt je vrolijk van pagina
30. Vakantie planner

Er zijn nog zoveel meer dingen die je kunt verwerken in je bullet journal maar deze spraken mij erg aan. Een aantal hiervan gebruik ik al voor mijn bullet journal en een aantal ga ik aankomende maand uitproberen.

Heb jij al een bullet journal? Zo ja, wat houd jij allemaal bij?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Bullet journal inspiratie – 30 ideeën!

  1. Ik heb er zeker 1! Helaas door tijdgebrek nog amper tijd gehad er echt iets moois van te maken, maar voor de zomervakantie hoop ik er toch wel echt meer creativiteit in te kunnen steken 😀 Met deze ideeën kan ik vast een heel eind komen ^^

    1. Moet vast goed komen! En alvast heel veel plezier met het indelen van je bullet journal, moet vast goed komen.

  2. Toffe blog!! Jaaa ik heb zeker een bullet journal… Hou alle dingen wat ik doe bij. Wanneer ik wat doe ( taken in huis en zo ) en een dankbaarheid lijstje.

Comments are closed.