Bullet journal ideeen voor beginners (en gevorderden)

bullet journal, plan with me

Ik ben altijd op zoek naar ideeën voor mijn bullet journal. Daarom bundelde ik al mijn eigen inspiratie om een artikel te schrijven over bullet journal ideeen voor beginners (en gevorderden). Ik ben er van overtuigd dat je nooit genoeg inspiratie kunt hebben als het om je bullet journal gaat.

Benieuwd naar al mijn ideeën? Het is een behoorlijke lijst dus ga er even goed voor zitten. Nu maak ik mijn bullet journal elke maand in een bepaald thema. En probeer ik ook elke keer een nieuw onderdeel uit. De afgelopen maanden heb ik al aardig wat verschillende thema’s met jullie gedeeld en daarom hier dan eerst een lijst met alle bullet journal planningen die ik zelf heb gemaakt.

Alle bullet journal ideeen op een rij?

Nu heb je voor elke maand al een aantal ideeën wat je zelf kunt uitwerken!
plan with me mei 2019

Wat gebruik ik allemaal op dit moment?


Wat ik op dit moment gebruik is een klein beetje anders dan wat ik gebruik toen ik de vorige keer deelde.

Zo ben ik op dit moment echt fan van de stickerboekjes die de Action verkoopt. Ik heb ze allemaal (inmiddels 9 stuks) en gebruik ik ook heel graag de Paper craft sets van Action. Verder heb ik ook alle kleuren van de Calligraphy set van 3 (namelijk zwart, zilver, goud, rose gold). Ook de metellic brush pens die ze sinds een aantal weken hebben gebruik ik graag. Uiteraard gebruik ik ook mijn fineliners nagenoeg bij alles.

Heb je nog meer ideetjes voor jezelf kunnen opdoen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Bullet journal ideeen voor beginners (en gevorderden)

  1. Zo leuk!! Ik vind een bullet journal zo leuk! Maar ik ben bang dat ik meer tijd er aan kwijt ben om de pagina’s te versieren dan ik daadwerkelijk mijn taken afmaak haha :’)

    1. Herkenbaar! Ik heb meestal 1 of 2 dagen dat ik echt een halve middag ervoor uit trek om mijn bullet journal voor de volgende maand te maken zodat ik wel echt mijn taken ga afmaken op het moment zelf. Heb bewust mijn bullet journal redelijk rustig gelaten, ondanks dat ik vaak wel veel stickers en tekeningen maak. Maar door echt mijn hele maand spread in 1 of 2 keer te maken ben ik de rest van de maand klaar en kan ik mij focussen op de taken die ik moet doen.

Comments are closed.