Bullet journal beginnen? Maar hoe?

Je zult vast denken, nee niet nog niemand die zijn bullet journal verhaal online gaat zetten. Maar ja, dat doe ik toch. Mijn bullet journal zal heel anders zijn dan je online vaak voorbij ziet komen. Ik ga namelijk…

Ik ga namelijk werken met een agenda en een notitieboekje. Beide uit de collectie van Diana leeflang. Hoe ik dit vorm ga geven en wat ik allemaal ga gebruiken leg ik je graag uit in een filmpje.

Bullet journal beginnen

Ik ga een bullet journal beginnen! Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien heb ik een heleboel dingen gekocht om te gebruiken bij mijn bullet journal avontuur. Een aantal dingen hiervan heb je al kunnen zien op mijn blog, omdat ik daar al iets over heb geschreven. Eigenlijk wilde ik een bullet journal zonder lijntjes, met gewoon blanco papier. Maar omdat ik die nergens kon krijgen besloot ik maar om dit notitieboekje te gebruiken. Als ik het echt ga gebruiken en ik het echt heel leuk vind kan ik altijd nog een andere aanschaffen. Voor nu begin ik hiermee.

Mocht je benieuwd zijn naar hoe ik mijn bullet journal vorm ga geven, laat het dan even weten in de reacties. Zo kan ik er misschien nog een filmpje of artikel over schrijven. Misschien vind je het wel leuk om het elke maand te zien (hoe ik de planning van de volgende maand ga maken), of hoe ik mijn boekje versier. Laat het vooral weten en dan kan ik er over gaan schrijven.

Heb jij een bullet journal? Of gebruik je liever een agenda?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Bullet journal beginnen? Maar hoe?

  1. Geef ook mij maar een ouderwetse agenda. En een grote kalender in de garage waar alle activiteiten van het gezin op staan.

  2. Jaaaa super leuk! Wil er graag meer over lezen, ik begin er ook 1 januari mee en heb al wat pagina’s gemaakt zo leuk
    heb nu ook een tekenboek gekocht, danzij mn bujo hihi
    veel succes!
    & fijne feestdagen

Comments are closed.