Beauty Review

Budget blush!

Dat de Action leuke en betaalbare make-up producten had, wist ik al. Maar zelf had ik ze nog nooit uitgeprobeerd! Tot een tijd geleden. Ik kocht een blush van Max&More, en was erg benieuwd naar de kleur op de huid en of ik er mee overweg zou kunnen. Ik vertel je er alles over in dit artikel! Kijk en lees je mee naar mijn bevindingen van de Max&More pressed powder blush – 032 Rosewood!
DSC_1249
Zoals je al in de intro hebt kunnen lezen heb ik de kleur 032 Rosewood, en licht roze kleur die mij erg mooi leek op mijn wangen! Ik hoopte op een natuurlijk oogende blush, maar krijg ik dat ook? Max&More het budget make-up merk van de winkelketen Action, is al onder vele van jullie bekend. En komen steeds meer producten bij, en ook relatief goede producten! Deze blush is behoorlijk betaalbaar met maar 0,79cent.DSC_1253

Wat ik ook heel erg fijn vindt aan dit product is dat er op de achterkant staat dat het dierproefvrij is! Ik ga hier onbewust steeds meer naar kijken, en ik vind het zeker een pluspunt van deze blush!
DSC_1254 DSC_1255

Het doosje van deze blush ziet er luxe uit. Het is een vrij dik doosje vergeleken met een normale blush, en dat komt omdat er ook een spiegeltje en een sponsje in zit! Als je het doosje openmaakt zie je direct de blush zitten. Het is een mooie diep roze kleur, die goed gepigmenteerd is voor een budget blush! Als je vervolgens het doosje met blush optilt, krijg je het spiegeltje en het sponsje waarmee je de blush aan zou kunnen brengen. Zelf ben ik niet van dit soort sponsjes maar meer van een kwast. Ik heb wel even geprobeerd hoe het werkte met dit sponsje, maar ik kan het dan niet zo mooi aanbrengen als met een kwast. Omdat de blush ook gelijk erg veel poeder mee geeft op de sponsje (en ook op de kwast) kan ik dit met het sponsje niet nauwkeurig aan brengen, met een kwast gaat het makkelijker omdat je met de kwast specifieker kan werken.
DSC_1256 DSC_1257

Zeker nu we naar de zomer gaan (en eigenlijk al in de zomer zitten) is het een hele mooi blush die ik vooral ga gebruiken voor feestjes. In de zomer heb ik een stuk minder make-up op, want ik wil natuurlijk ook in mijn gezicht natuurlijk bruin worden! Ook kun je deze blush gebruiken voor een avond look! Is ook erg mooi!

Gebruiken jullie wel eens een budget blush? Zo ja, welke gebruik jij en welke kun je mij aanraden? En gebruiken jullie wel vaker een make-up product van het budget merk Max&More?

digitale handtekening

13 thoughts on “Budget blush!”

  1. Wat toevallig ik heb deze ook,en het is een van mijn favorieten Action Blushes. Zal mooi staan in de zomer!

  2. Wauw wat een mooie blush!!! πŸ™‚ haha ik gebruik de Blush van Essence… De Cinderella versie en die Rock out ! πŸ™‚

Comments are closed.