boswandeling lippenbalsem
Review

Boswandeling lippenbalsem

Je kent het vast wel, Boswandeling. Zelf drink ik geen alcohol, maar met 2 broertjes die dat wel doen, heb ik het wel eens voorbij zien komen. Een likeur die gemaakt wordt van room, kokos en banaan, heeft een lippenbalsem. Ik had er nog nooit van gehoord, maar kreeg het ineens in mijn handen gedrukt. Ik vertel je er graag meer over!

Boswandeling Lippenbalsem

boswandeling lippenbalsem
Mijn broertje kwam laatst naar mij toe, en vroeg of ik dit product al kende. Hij zei ‘Ik heb iets leuks voor je blog!’. Natuurlijk was ik erg benieuwd, en hij haalde een klein rond doosje tevoorschijn. Boswandeling lippenbalsem, ik had er nog nooit van gehoord. Ik kon het zelfs nergens op internet vinden, maar dat weerhoudt mij er niet van om er niet over te schrijven. De geur van de likeur is alleen alles behalve wat deze lippenbalsem is. Het is namelijk gewoon een vanille geur. Best wel jammer, want hier hadden ze zeker wel iets meer tijd in kunnen steken.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet echt te spreken ben van deze balsem. Het is onwijs vet, en laat ook een lange tijd een plakkerig en vet gevoel achter op de lippen. Dit heb ik eigenlijk altijd bij dit soort balsem waar je eerst de warmte in moet wrijven voordat je het kunt aanbrengen. Wat mij betreft is dit product dus geen succes, en ik zal het dan ook niet meer gebruiken.

Vraag: Ken jij de likeur boswandeling? Of drink je net als ik geen alcohol?

6 thoughts on “Boswandeling lippenbalsem”

  1. O dat spul lijkt me zo vies! Die likeur bedoel ik dan hè 😉 Ik vul bij ons in de winkel altijd de Slijterij en dus ook deze likeur, maar ik moet zeggen, die verpakking trekt mij niet echt. Nu ben ik ook niet zo een alcohol drinker, maar toch. Wel jammer dat er bij die lippenbalsem inderdaad geen aandacht is besteed aan die likeur, had hem toch wel speciaal gemaakt! Xoxo

    1. Ik ben zelf ook helemaal niet van de alcohol. Maar vond het wel jammer dat ze bij de lippenbalsem geen aandacht eraan besteed hebben.

Comments are closed.