Bored Jar?

Soms heb ik wel eens van die dagen dat ik mijn hele to-do list al af heb voor 11.00uur in de ochtend. Maar wat moet ik daarna dan doen? Tja, om een nieuwe to-do list te maken, en dan maar ver vooruit te werken, vind ik ook niet echt prettig. Daarom bedacht ik iets nieuws. Namelijk de ‘Bored Jar’. Oke, de mijne zit dan niet in een glazen pot, maar je kan het namelijk zo creatief maken als je wilt. Ik gebruik een blik, en maakte mijn eigen ‘Bored jar’.
_DSC2825

Omdat ik het blik zo wat saai vind, besloot ik hem te beplakken met washi tape. Verder heb je nog wat spulletjes nodig om hier mee aan de slag te gaan. Ik gebruik hiervoor een schaar, pen, wit schrijfpapier (maar je kan ook gekleurd papier gebruik), washi tape, een blik en een aantal mankeerstiften.
_DSC2826
Zoals ik al zei hierboven wilde ik eerst mijn blik beplakken met washi tape. Ik koos een leuk opvallende kleur washi tape uit. En dat is de washi tape van de Prijsmepper geworden (voorheen te koop bij kruidvat), ik vind deze een erg mooie print erop hebben, en het brengt ook gelijk de nodige kleur toe aan mijn kamer! Helemaal perfect!
_DSC2827
Kijk eens wat een vrolijkheid gelijk! Veel leuker zo toch, in plaats van dat kale gezicht op het blik!

Wat ik hierna ga doen is, ik verdeel het papier in gelijke stukken, en zorg ervoor dat ik nog wel genoeg schrijf ruimte over houdt voor de activiteiten/quote, etc wat er ik erop ga schrijven! Kijk maar hieronder op de foto.
_DSC2830Als ik dat gedaan heb dan ga ik teksten en kleine activiteiten bedenken. Bijvoorbeeld ‘ Maak een selfie’, of ‘Je bent mooi zoals je bent’. Voor zowel een oppepper als een verveel dag! Bedenk leuke dingen aan de hand van Pinterest, of typ je inspiratie in, in google!

_DSC2832
Als ik alle blaadjes heb beschreven, dan vouw ik ze op, zodat je niet kan zien wat er op staat. Vervolgens doe ik hem in het blik en vul ik hem zo veel mogelijk!

_DSC2833En klaar is je ‘Bored jar’! Mocht je je vervelen, of zie je het even niet zo zitten? Pak dan een briefje uit het blik, en wie weet wat er op staat!

Mocht je niet op genoeg ideeen komen, zoals ik al zei staat pinterest er vol mee. Typ maar in ‘Bored jar’, en je zult genoeg leuke activiteiten vinden om op je blaadjes te schrijven.

Je kunt het natuurlijk ook zo creatief maken als je wilt. Wil je er alleen quotes op hebben, of alleen activiteiten, dat kan natuurlijk ook! Je kunt ook een glazen pot gebruiken om je blaadjes in te doen, of een bakje. Wees creatief met de middelen die je hebt!

Wat voor soort ‘Bored jar’ zou jij maken? En wat zou jij op de blaadjes schrijven?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

13 thoughts on “Bored Jar?

Comments are closed.