Boost je winterhuid met NIVEA ENERGY Micellair Water

Geef je huid de boost die het nodig heeft tijdens de donkere decemberdagen. NIVEA ENERGY Micellair Water reinigt intensief, verwijdert make-up en geeft de huid tegelijkertijd een verfrissende oppepper. De formule is verrijkt met vitamine C, niacinamide en cranberry-extract.

Dit geeft de huid energie en laat een heerlijk fris en zacht huidgevoel achter. Verwijder in een handomdraai je kerst make-up en laat je winterhuid weer stralen, zodat je op je best kunt sprankelen tijdens de feestdagen.

Stralend de decembermaand door

December staat volledig in het teken van korte dagen, lange avonden, dinertjes en borrels (voor zover mogelijk) en feestelijke make-up looks. Daarnaast dalen de temperaturen en draaien we de verwarming nog een graadje hoger. Allemaal erg knus, maar je huid is hierdoor rond deze tijd van het jaar op haar dofst. De mooie glow die we tijdens de zomer hebben opgebouwd, is inmiddels wel verdwenen. Als er iets is wat in deze periode daarom niet kan ontbreken in je beauty routine zijn het voldoende antioxidanten. NIVEA ENERGY Micellair Water bevat de krachtige antioxidanten vitamine C, niacinamide en cranberry-extract. Naast een effectieve reiniging is het daarmee ook een echte boost voor je huid.

De kracht van niacinamide


Niacinamide (ook wel vitamine B3) is een populair skincare ingrediënt en dat is niet voor niets. Het helpt de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en is zeer effectief tegen veel huid issues. Heb je last van pigmentvlekken of roodheid in je gezicht? Niacinamide helpt. Het remt namelijk pigmentvorming en ondersteunt de beschermlaag van je huid, waardoor je huid egaler oogt en minder snel geïrriteerd raakt. Daarnaast remt het de talgproductie, wat het ook een goed middel maakt tegen onzuiverheden. Last but not least kan het helpen grove poriën, welke vaak ontstaan door talgophopingen in de huid, zichtbaar te verminderen. Oftewel: redenen genoeg om niacinamide toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine.

NIVEA ENERGY Micellair Water is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij voor €7,99* (400ml).

*Dit is een persbericht

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.