Body wrap ervaring deel 2! Werkt het of niet?

body wrap

In het eerste artikel vertelde ik al iets over Body wrap. Ik probeerde het uit, en het resultaat na 1 wrap waren toch echt een aantal centimeters eraf. Maar is het blijvend, of toch tijdelijk? 4 dagen na de eerste wrap deed ik de 2e en hiervan het resultaat.

Mocht je het eerste artikel over de Body wrap nog niet gelezen hebben, raad ik je het aan om dat eerst even te doen. Je vind in dat artikel alle informatie over mijn 1e wrap en hoe de resultaten waren. In deze body wrap ervaring deel 2 wil mijn ervaring delen van mijn 2e wrap en hoe mijn centimeters waren voordat ik er aan begon en erna.

Body wrap ervaring deel 2

Na de eerste wrap scheelde het op een paar plaatsen toch een paar centimeter. Ik was dan ook reuze benieuwd of diezelfde gemeten waarden na 4 dagen nog zichtbaar waren of dat die compleet waren verdwenen. Ik moet wel zeggen dat ik door de medicijnen van de ziekte van Crohn nog steeds vocht vast houd op voornamelijk de middag en avond momenten. Ik kan dan ook niet zeggen of de gemeten waarden er ook zouden zijn als ik de medicijnen niet zou hoeven nemen. Mijn lichaam is nogal apart wat dat betreft.
body wrap
Helaas waren de centimeters van voor de wrap weer terug bij het meten voor de 2e wrap. De eerste wrap was dus tijdelijk. Voor deze body wrap heb ik mij eerst ingesmeerd met bio oil, dat deed ik de eerste keer nog met de cellulite gel-creme van Balea. Omdat er bij een wrap wordt aangeraden om olie te gebruiken was ik erg benieuwd hoe dat dan zou zijn. Het inwikkelen van de huishoudfolie was wel een stuk moeilijker nu mijn huid ingesmeerd was met olie. En voor mij gevoel kreeg ik hem er daarom ook niet zo strak omheen dan bij de eerste keer.

En de resultaten dan?

Ik droeg de wrap weer zo’n 4uur en de resultaten waren precies hetzelfde als bij de eerste wrap. Ik verloor weer een paar centimeter op bepaalde plekken (heupen en taille). Ik was dus weer erg blij, want tja die centimeter is er wel eentje minder! Je zou dus in principe elke 4 dagen een wrap kunnen blijven doen. Maar zelf vind ik deze 2 wraps wel meer dan voldoende. Helaas blijven de centimeters niet weg en zijn ze na 4 dagen gewoon weer terug. Het is dus iets tijdelijks, en mocht je bijvoorbeeld een feestje hebben waarbij je je net iets strakker in de vel wilt voelen, dan is dit een aanrader. Maar voor een blijvend effect werkt het helaas niet.
Ondanks het eindresultaat ben ik toch blij dat ik dit heb uitgeprobeerd en mijn resultaten met jullie kan delen. De komende tijd zullen er meer artikelen verschijnen over producten die schijnen goed te zijn bij het afvallen. Niet dat ik wil afvallen maar om te testen of zoiets nu eigenlijk werkt of niet. Kan je veel geld schelen als je weet waar je vooraf aan begint! Er komen in ieder geval nog artikelen aan over een instant lemon drink, een butterfly methode en een creme/gel. Benieuwd naar die artikelen, blijf dan zeker kijken op mijn website. (Wil je geen artikel missen? Volg dan één van mijn social media kanalen of schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief!)

Vraag aan jou: Welke afval methode zou jij willen zien op mijn website? Wie weet test ik hem dan uit!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.