Blush palette | Makeup Revolution

Eindelijk komt dan vandaag de review van het blush palette van Make-up Revolution! Al lange tijd heb ik hem in huis, maar vandaag review ik hem eindelijk. Het is al een prachtig palette om te zien, maar vind ik hem ook zo fijn? Dat lees je in dit artikel!
blush makeup revolution

Een heel tijdje geleden krijg ik van Yourmakeupstore.nl een leuk pakketje thuis. Die hebben jullie jullie kunnen zien in dit artikel. En nu heb ik eindelijk de tijd gevonden om dit prachtige palette te reviewen! Namelijk het Makeup revolution ultra professional blush palette – hot spice. Kijk je mee naar de swatches van dit palette?

blush makeup revolution

Het palette heeft 8 verschillende kleuren blush, maar allemaal wel een roze tint erin!
Ik geef toe dat een blush ontzettend moeilijk is met swatchen. Tjonge, voordat ik het goed op de foto kreeg was ik zo een paar uur verder! Gelukkig heb ik een duidelijk foto uit kunnen kiezen en heb ik de blush swatches genummerd.

Wat zegt Yourmakeupstore.nl over dit palette?
Makeup Revolution Ultra Blush & Contour Palette is een goed gepigmenteerd blush, shimmer en highlighter palette. MUR Ultra Blush & Contour Palette – Hot Spice heeft verschillende Matte Rouges en Shimmers. Tevens zit er één Baked Blush en één Baked Highlighter in dit prachtige palette verwerkt. Het palette is uitermate geschikt om de contouren van het gezicht te benadrukken, te highlighten en een natuurlijke gloed op de wangen te creëren!
(Bron)

_DSC3677-001
Voor het gemak heb ik ze even genummerd van 1 tot 8. De bovenste zijn 1 t/m 4, en onder 5 t/m 8. Zo is dat straks op de volgende foto een stuk duidelijker. Zeker omdat de kleuren moeilijk te zien zijn.

_DSC4047
Op nummer 4 na, vind ik de kleuren erg duidelijk, en je ziet ook het verschil in de kleuren. Allemaal hebben ze iets roze/oranje achtigs. Persoonlijk vind ik nummer 2 bij mij het mooiste, omdat deze niet te donker is voor mijn ontzettend lichte huid.

Mijn mening over dit blush palette
Het palette straal echt luxe uit. De verpakking, en het palette is erg mooi. De blush is erg mooi gemaakt, en ze zien er mooi uit. Behalve dat ze er mooi uit zien vind ik ook dat ze makkelijk  te swatchen zijn. En dus makkelijk aan te brengen zijn. Je hebt maar weinig product nodig *lees ik gebruikte hier maar 1 veeg. De blush is totaal niet poederig, en hij smeert erg fijn uit, zonder dat de kleur te veel verloren gaat.

Dit palette is te koop bij onder andere Yourmakeupstore.nl voor €7,99
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

18 thoughts on “Blush palette | Makeup Revolution

  1. Ziet er mooi uit! Ideaal om mee te nemen op vakantie ook, heb je ineens veel keuze! 😀

    1. Ja klopt inderdaad! Voor elke soort look wel een blush erbij zitten! Ook leuke kleuren voor de zomer 🙂

  2. Ik heb ook zo’n blush palette van Makeup Revolution maar dan andere kleuren. Ik gebruik hem eigenlijk te weinig terwijl er hele mooie kleuren inzitten dus ik ga hem binnenkort weer even gebruiken! 🙂

    1. Haha, ja het palette is echt heel mooi! Vind het bijna zonde om te gebruiken, juist omdat het er zo mooi uit ziet met die kleurtjes 🙂

  3. De prijs is echt heel laag voor zulke mooie kleurtjes 😀 Lijkt mij ontzettend handig voor mijn opleiding om overal mee te nemen 🙂 x

  4. Ziet er goed uit, mooie zachte tinten. Nummer 2 en 4 zou ik het meest gebruiken, niet te opvallend en een zachte ondertoon!

Comments are closed.