Bluetoothspeakercenter een webshop met veel assortiment

bluetoothspeakercenter

Een tijdje geleden mocht ik producten uitzoeken op de website van bluetoothspeakercenter. Ik kende het nog niet en daarom vertel ik je graag wat ik van de webshop vind en de producten.

Toen ik ging snuffelen op de website kwam ik veel producten tegen die mij erg interessant leken. Zo zag ik een bloempot met speaker en een wekker met speaker functie. Deze koos ik ook maar kwam er tijdens mijn zoektocht al achter dat geen enkel product op voorraad is. Toen ik dit voorlegde aan het bedrijf zeiden ze dat de nog in opstart zijn en nog niet alles naar het magazijn zijn verhuisd. Toch apart vond ik!

Producten van Bluetoothspeakercenter

Het duurde bijna 3 weken voordat ik de producten in huis had. Eerlijk gezegd niet echt aantrekkelijk om hier producten te bestellen. Zelf kijk ik altijd heel erg naar de levertijd en de genoemde levertijd van 1 tot 2 weken is dan erg lang! Moet wel toegeven dat de producten het wachten uiteindelijk wel waard waren. Al leek de levertijd eeuwig te duren. Zeker iets waar je rekening mee moet houden, misschien dat de levertijd in de loop der tijd verbeterd.
bluetoothspeakercenter
Na al deze negatieve dingen is het tijd om mijn positieve punten te benoemen, want die zijn er zeker! De producten zelf zijn namelijk erg leuk en uniek. Ben nog nergens een bloempot muziek box tegen gekomen waar je ook muziek op kunt afspelen en zelfs zelf muziek mee kan maken. En ook de wekker is prachtig met het spiegelscherm. Hieronder ga ik er per product iets dieper op in.

Tokqi 2in1 Bloempot Led bluetooth speaker

bluetoothspeakercenter
Een bloempot in combinatie met een led bluetooth speaker vind ik super uniek. Hoe gaaf en uniek home accessoire is dit. Bij dit apparaat zit een boekje waar plant tips in staan. Omdat het niet een mega grote bloempot is, kun je er het beste een kleine plant in houden. Zelf heb ik nog geen leuke plant gevonden, zeker omdat ik al in een andere glazen bloempot vetplantjes heb zitten. Via bluetooth kun je je mobiele telefoon, laptop of elk ander apparaat verbinden en je eigen muziek op afspelen. De geluidskwaliteit vind ik zelf prima (het is geen hoog waardige box maar dat verwacht je ook niet van een bloempot!). Via een ijzeren staaf midden in de bloempot kun je zodra je deze aanraakt je eigen liedje pingelen. Erg grappig! Dit unieke accessoire kost €55,- op deze website.

Metalen wireless bluetooth 4.0 speaker met display – rosegoud

bluetoothspeakercenter
Ik ben 24 maar heb nog nooit een wekker gehad. Gebruikte altijd mijn mobiele telefoon, maar echt handig is dat niet als je wilt zien hoelaat het is. Je kan wel raden dat het niet enkel bij kijken naar de tijd blijft. Een aparte wekker is daarom wel erg fijn en als deze er dan ook nog eens leuk uit ziet (in plaats van de standaard zwarte apparaatjes) ben ik een heel blij mens! Deze metalen speaker die ik uit koos is ook nog eens rosegoud en heeft een spiegel display. Een mega groot pluspunt is dat de muziek die je via bluetooth kunt afspelen erg mooi uit de kleine boxen komt. Als ik voor mijn blog bezig ben op mijn laptop, verbind ik mijn laptop met deze wekker en heb ik de muziek niet gelijk voor me maar van de andere kant van de kamer. Het display kun je op verschillende sterken zetten net zoals bij de laptop. Als je het niet gebruikt om er muziek af te spelen kun je zeker wel een maand met de batterij. Gebruik je de muziek en wekker dan doe je er een stuk minder lang mee, maar via een simpele lader kun je hem erg snel opladen. Ik gebruik zelfs mijn samsung oplader om hem op te laden!
Deze gave bluetooth speaker is bij bluetoothspeakercenter te koop voor €72,-.

Met beide draadloze speakers ben ik oprecht heel erg blij. Zeker de wekker was hard nodig, haha. Echter vind ik het wel heel erg jammer dat de levertijd van de producten erg lang is. Zeker als ‘normale klant’ is dat iets waar je niet op zit te wachten. Op de website staat “Voor 16:00uur besteld, morgen in huis”. Dit klopt dus zeker niet! Echter is de communicatie over de producten wel goed.

Vraag aan jou: Zou jij bij een website bestellen als je 2 weken moet wachten op je bestelling?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Bluetoothspeakercenter een webshop met veel assortiment

  1. Ik heb zeker 2 weken wachttijd over voor bepaalde dingen. Ik bestel ook best regelmatig wat bij een webshop vanuit het buitenland, en dat duurt wat langer qua levertijd. Maar ik heb er op zich geen problemen mee. Tenzij het binnen Nederland is, dan zou ik het niet doen nee

    1. Uit het buitenland vind ik ook zeker niet erg om iets langer te wachten. Maar voor webshops die in Nederland gevestigd zijn vind ik 2 weken wel heel erg lang. Zeker ook omdat geen enkel product leverbaar is.

      1. Dat is inderdaad wel heel apart, en dan ook niet echt de moeite waard. Wel jammer, want de producten zien er tof uit!

Comments are closed.