BlueM | tandpasta en tandenborstel

bluem tandpasta en tandenborstel

Het is alweer een tijd geleden dat de BlueM tandpasta en tandenborstel in de Jouwbox zat. Dat maakt mij echter niet minder enthousiast over dit product, want deze tandpasta bevat geen fluoride! Wat dit product zo bijzonder maakt en waarom ook jij dit zou moeten uitproberen? Dat lees je natuurlijk in deze review.

Het team van Blue’M of BlueM heeft deze tandpasta zonder fluoride speciaal ontwikkeld om onze tanden en tandvlees gezond te houden. Naast actieve zuurstof, bevat dit product ook honing, xylitol en lactoferrine die allemaal bijdragen aan een optimale mondverzorging.

Over BlueM tandpasta

De BlueM tandpasta is vrij van fluoride en daardoor ook geschikt voor mensen met implantaten. Het bevat daarnaast ook geen schurende middelen wat in veel gewone tandpasta wel zit. En dit merk je ook gelijk met poetsen, het is (vind ik persoonlijk) veel fijner om mee te poetsen.
De tandpasta kun je preventief gebruiken om tanden en tandvlees gezond te houden. Het verbeterd de conditie van het tandvlees, helpt bij een droge mond, verzorgt aften en helpt bij een slechte adem. Naast deze fijne tandpasta hebben ze ook een speciale zachte tandenborstel.
bluem tandpasta en tandenborstel

Ingrediënten van de BlueM tandpasta:
Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Mel, Silica, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Saccharin, Xylitol, Methyl Salicylate, Sodium Chloride, Sodium Methylparaben, Lactoferrin, Sodium Sulfate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 42090.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Doordat er geen schuurmiddelen in zitten, wat bij de meeste andere merken wel zit, ben ik onwijs blij met deze tandpasta. Ook de borstel vind ik erg fijn omdat deze zacht is en mijn gevoelige tandvlees dit beter kan verdragen. De voordelen van tandpasta zonder fluoride vind ik ook erg prettig. Het is pH neutraal, helpt tanden en tandvlees gezond te houden vooral de zachte borstel is erg prettig als je gevoelig tandvlees hebt.

Kende jij dit merk tandpasta al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.