carolien
Personal

Blogupdate Juli

Juli komt nu al met verrassingen. Vorige maand deelde ik nog dat er ook deze maand geen artikelen op zondag online zouden komen, maar dat gaat toch even anders. Ik vertel het je allemaal in de blogupdate van Juli.

Vorige maand kwamen er op zondag geen artikelen online, omdat ik tijdelijk 2 verschillende baantjes heb. Het kon en kan nog steeds voorkomen dat ik ook in het weekend moet werken, en ik dan dus 7 dagen in de week werk. Dit is maar tijdelijk, en na deze maand zal het al wat rustiger worden. Maar Juli wordt ook een drukke maand, waarin ik weinig tijd heb om te bloggen. Daarom schreef ik zoveel mogelijk vooruit, en benut ik iedere vrije minuut aan mijn blog. Gelukkig is het mij gelukt om voor de zondagen deze maand ook een artikel online te laten komen. Er zullen vanaf deze maand weer gewoon 7 dagen in de week artikelen online komen op liefscarolien.nl. Hier ben ik zelf wel heel erg blij mee, en zonder een strakke planning was dat niet gelukt.

Blogupdate Juli

Natuurlijk wil ik jullie ook even een update geven over de statistieken van vorige maand. Hoe ging het met mijn blog nu ik wel iedere dag een artikel online plaats, maar niet meer iedere dag zelf alles kan doen. Hierbij komt ook kijken dat het voorkwam dat ik mijn artikelen niet kon delen, en alleen het automatische deel van jetpack werd gedeeld. Daardoor zijn mijn statistieken nogal omlaag gegaan. Natuurlijk is dat erg vervelend, en heb ik daar een tijdje over in gezeten. Maar inmiddels heb ik mijn blog dip bij het grof vuil gezet, en mijn positieve energie weer opgepakt, en ga ik vol goede moed weer beginnen deze maand. Ik kwam nog net over de 1000 unieke bezoekers, maar natuurlijk ga ik deze maand proberen om dat weer te laten groeien.

Wat kunnen jullie verwachten in Juli?
Er zullen deze nieuwe maand een aantal dingen gaan veranderen, die ik langzaam door ga voeren. Zo veranderd er iets in mijn onderwerpen, waar ik jullie later nog meer over vertel in een apart artikel. Ook ga ik eenmalig een DIY met jullie delen, omdat ik onwijs trots op mezelf ben dat het me is gelukt. Daarnaast liggen er al een tijdje een aantal producten te wachten tot een winactie, en daarom ga ik deze maand een winactie online zetten. Het is nogal een groot pakket geworden, met een waarde van meer dan โ‚ฌ100,-. Wanneer deze online komt houd ik nog even voor mij, maar houd zeker mijn blog goed in de gaten!

En dan is eigenlijk voor nu de update. Ik hoop dat Juli een betere maand wordt voor mijn blog, en daar ga ik in ieder geval heel erg mijn best voor doen. Nu eerst genieten van het weekend (3 dagen!). Jullie wens ik allemaal een heel fijn weekend toe, en ik zie je graag morgen weer op mijn blog.

Liefs, Carolien

4 thoughts on “Blogupdate Juli”

  1. Gezellig dat je er ‘gewoon’ vaker bent!
    Ik lees je blogjes graag ๐Ÿ™‚

    Je blog gaat vast weer meer bezoekers trekken, dat kan niet anders!

Comments are closed.