Personal

Blogupdate – Juni

fotofabriek
Ik heb een belangrijke mededeling vandaag over mijn blog. Er gaat iets veranderen, deze maand en volgende maand. In dit artikel zal ik ook uitleggen waarom er iets gaat veranderen, en blikken we terug op vorige maand.

Allereerst even de mededeling!
Er zullen in de maand Juni & Juli geen artikelen online komen op de zondag. Dat betekend dus dat ik niet meer 7 artikelen per week online ga zetten, maar 6. Ik ga niet stoppen met bloggen, maar ga alleen deze 2 maanden een dag minder online zetten. Waarom? Nou zoals de meeste misschien wel weten heb ik al een tijdje werk gevonden, al is dit wel weer tijdelijk werk. De maanden Juni & Juli zijn de maanden waarin ik full time ga werken, en er zullen weken tussen zitten dat ik meer dan 40 uur per week werk. Dit omdat ik 2 baantjes combineer. Na Juli valt 1 baan weg, en blijf ik met 1 baan over waardoor ik daarna dus wel gewoon weer elke dag een artikel online ga krijgen. Ik heb geprobeerd vooruit te werken, maar ik weet bijna zeker dat ik na het werk geen puf meer heb om nog een artikel te gaan schrijven. Als ik het weekend vrij ben, dan wil ik die gaan gebruiken om vooruit te werken, en misschien zelfs voor de zondag ook een artikel maak, maar dat kan ik niet beloven. Ik zal dus in deze 2 maanden geen artikel op zondag plaatsen, maar de rest van de dagen kun je wel gewoon een artikel verwachten. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

En dan nu mijn blogupdate!
Mei was een aparte maand, het ging letterlijk met ups en downs qua bloggen. De ene dag had ik bijna 300 weergaven, en de dag erna was dit nog maar 60 weergaven. Het schommelt onwijs hard, en ik zou dit graag wat stabiel willen krijgen. Maar hoe ga ik dat doen? Ik heb echt waar geen enkel idee. Ik probeer zoveel mogelijk artikelen te schrijven die ik zelf ook graag zou willen lezen, en ik wijk niet veel af van mijn thema’s. Helaas merk ik dat veel mensen niet doorklikken op mijn blog, en het na 1 of 2 weergaven het weer voorgezien houden. Misschien komt dit alles ook omdat ik de laatste tijd (en ook de komende tijd) erg weinig tijd heb om mijn artikelen te delen, en dus te promoten. Reageren op andere blogs lukt ook haast niet. Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet echt mag klagen hoor! Er is weliswaar een achteruitgang, maar ik kom nog steeds boven de 1200 bezoekers uit per maand, waar ik enorm trots op ben!

En dan was dit de korte maar vooral belangrijke blogupdate. Ik hoop dat ik snel tijd vrij kan maken, maar ik denk dat dat nog lastig gaat worden de komende 2 maanden.

Vraag: Vinden jullie het erg dat er op de zondag geen artikel meer online komt?

2 thoughts on “Blogupdate – Juni”

  1. Volgens mij moet je vooral doen wat je zelf wilt en kunt, dit vooral niet af laten hangen van wat je lezers willen. Werken en je privé leven is echt belangrijker!

    Heel veel succes de komende tijd, volgens mij heb je dat wel nodig 😉

    1. Daar heb je helemaal gelijk in, maar ik merk dat sinds ik minder tijd heb voor mijn blog (want het begon vorige maand al) dat ik veel minder bezoekers krijg daardoor. Maar gelukkig is het vanaf augustus weer wat rustiger en kan ik me weer helemaal focussen op het terug krijgen van de bezoekers. Voor nu is het even niet anders. Heel erg bedankt, gaat vast wel goed komen (hoop ik, hihi)

Comments are closed.