Personal

Blogupdate 5

blogupdate
De eerste week van Mei is alweer voorbij en daarom blik ik vandaag terug op de gelopen maand bloggen. Ik maakte een kleine vooruitgang maar was niet tevreden. Waarom, en waarmee dat vertel ik je graag in mijn blogupdate 5.

De maand April was een stabiele maand voor mijn blog. Ik maakte een hele kleine groei door en was daar blij om. Waarom ik niet onwijs enthousiast was, is omdat ik de afgelopen maand meer tijd heb besteed aan het promoten van mijn artikelen. En dan is het toch een beetje zuur als het niet echt aan slaat. Gelukkig hebben we weer een nieuwe maand met nieuwe kansen. Ik wil namelijk mijn blog echt een stap omhoog laten doen, maar daar heb ik jullie bij nodig. Elke dag komt er om 5uur een nieuw artikel online, en de maand Mei wordt een leuke en spannende maand voor mijn blog. Ik probeer namelijk nieuwe dingen uit (zoals gister de Food Friday). Ook komt er een 200+ blogpost ideeen online binnenkort, en ben ik al druk bezig voor de 300+.

Wat April mij bracht:
– Een eigen blog Facebook groep
– Heb ik leuke samenwerkingen gehad
– Een groei van 58 weergaven en 15 bezoekers
– Ben ik gestopt met Youtube
– Hebben de 2 gastbloggers zich voorgesteld
– Kreeg ik een nieuwe lay-out

moederdag
Helaas kan ik niet meer reageren op jullie lieve reacties op mijn blog, en dat vind ik persoonlijk echt heel erg jammer. Hoe dit kan, weet ik niet. Mijn reactie wordt geplaatst als een gewone reactie en niet als antwoord. Dit hoop ik deze maand op te lossen, zodat ik volop kan genieten van mijn mooie nieuwe lay-out die hopelijk langer blijft dan 2/3 maand.

En natuurlijk hoop ik zoals elke maand ook deze maand een groei door te mogen maken. Om dat te bereiken heb ik een nieuw plan, die hopelijk wel werkt. Wat dit plan is zullen jullie misschien gaan zien, maar als goed is merken jullie er behalve op Facebook verder niets van.

Hoe laat jij je blog groeien? Heb je tips voor andere bloggers?

3 thoughts on “Blogupdate 5”

  1. Fijn dat je aan het groeien bent. En verder moet je er toch vooral plezier aan beleven, toch? Ik ben nog maar net gestart, dus goede groeitips heb ik niet voor je. Ik denk dat je, als je gewoon leuke artikelen blijft posten, vanzelf gestaag gaat groeien. Succes met alles!

Comments are closed.