Bloggersboekje | Een oproep voor alle bloggers!

Een aantal jaar geleden (in 2017 alweer!) deed ik mee met de vriendenboekjes oproep van Mariska. Zij runt ook een blog en het leek haar leuk om een boekje rond te laten gaan onder bloggers om zich zo op die manier voor te stellen aan anderen. Een super tof idee waar ik destijds met veel plezier aan mee deed. Maar… het boekje is nog niet vol! Daarom een oproep aan alle bloggers!

Ik zoek jou! Ben jij blogger, vlogger, doe je iets met social media en vind je het leuk om andere bloggers te leren kennen? Meld je dan nu aan voor het bloggersboekje en wie weet leer jij straks een heleboel anderen kennen. Meer hierover lees je natuurlijk hieronder.

Bloggersboekje

Ik kocht dus inmiddels zo’n 3 jaar geleden een heel tof notitieboekje bij Hema, maar wist nog geen exacte bestemming hiervoor. Toen ik de oproep van Mariska voorbij zag komen wist ik dus dat dit notitieboekje hem ging worden, mijn bloggersboekje!
manifest

Maar wat bedoel je nou precies met een bloggersboekje? Nou heel simpel, je kent ze misschien nog wel, die vriendenboekjes van de basisschool. Nu wil ik precies hetzelfde doen met bloggers en vloggers. In het boekje krijg je een linker en een rechterpagina waarin je iets over jezelf kunt vertellen. Je kunt bijvoorbeeld iets over je blog of social media vertellen, of iets over jezelf, waarom je bent begonnen met bloggen, noem het maar op!

Een oproep voor alle bloggers!


In mijn boekje hebben inmiddels door de actie van Mariska zo’n 5 bloggers geschreven. Maar dit kunnen er natuurlijk nog veel meer worden. Daarom ben ik op zoek naar jou! Weet je niet precies wat je moet schrijven of vertellen, kun je de vorige pagina’s van het boekje gebruiken als inspiratie.

Hoe moet je je aanmelden?
Heel simpel, stuur een mailtje of laat een berichtje achter onder dit artikel. Je betaald wel verzendkosten om hem weer door te sturen, maar je kunt dus eventueel ook je eigen boekje mee versturen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Zoals ik al eerder schreef krijg je een linker en een rechter pagina om helemaal zelf in te vullen. Je mag er in schrijven, plakken en tekenen (liever niet knippen!).
Zodra je hem klaar hebt, stuur je hem door naar de volgende persoon op de lijst (hiervoor krijg je van mij het volgende adres).
Je mag dus ook je eigen boekje mee versturen, let wel op dat dit eventueel invloed heeft op de verzendkosten.
Neem eens een kijkje op de websites of social media kanalen van de personen die je voorbij hebt zien komen in het boekje.

And thats it! Oohja, misschien ook slim om te vermelden. Vanwege de verzendkosten houd ik het voor nu op adressen in Nederland, zo betaald iedereen die mee doet hetzelfde (afhankelijk hoeveel extra boekjes er verzonden worden). En nu, aanmelden natuurlijk!

Ga jij mee doen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.