Bloggers meeting – 19 mei 2018

perfecte pretpark outfit

Yess zaterdag 19 mei 2018 was de dag van de bloggers meeting! Samen met 3 andere bloggers waar ik een meidenblog mee heb spraken we af en maakte er een gezellige dag van. Kijk en lees mee naar deze bijzondere dag!

Misschien volg je mij al langer en weet je dat ik aan mijn 3e seizoen ben begonnen bij Avonturenpark Hellendoorn. Daardoor kan ik 3 keer in het seizoen 4 gratis kaartjes voor het park krijgen dus daar maak ik graag gebruik van. Zo ontstond het idee om samen met mijn liefste blog meiden af te spreken bij Avonturenpark Hellendoorn. Deze meiden ken ik al heel erg lang en hebben elkaar ook al meerdere keer ontmoet. Nu we samen een meidenblog hebben is het afspreken extra speciaal.

Bloggers meeting Avonturenpark Hellendoorn

Omdat iedereen redelijk ver van elkaar vandaan woont is afspreken niet altijd even makkelijk. Extra speciaal dat het weer gelukt is om een gezellige dag weg te plannen met deze meiden. We spraken via de app groep af hoelaat we bij het park zouden afspreken. Jora zou later de dag zich bij de groep voegen en Demi, Rowenia en ik besloten om rond kwart over 10 af te spreken bij het station in Nijverdal.

Rowenia kwam vroeg in de ochtend met de auto naar mij toe. We gingen samen nog even gezellig naar de Action in Rijssen en gingen daarna naar het station in Nijverdal om Demi op te halen zodat we samen naar het park konden rijden. Het beloofde mooi weer te worden dus perfect voor een pretpark dag. Helaas viel het weer wel heel erg tegen uiteindelijk want het was echt mega koud, haha.

Gezellige meidendag

Toen Demi, Rowenia en ik bij het park kwamen bleek het lekker rustig te zijn en gingen we eerst in de monorail, daarna liepen we een rondje over het park en gingen we in de donderstenen, discovery club en rioolrat. Omdat het best koud was gingen we daarna eerst even eten en liepen we toen door naar de winkel waar we op Jora gingen wachten.
Rond 1 uur kwam Jora en was onze groep compleet!

Ik heb deze dag ook kort vastgelegd en maakte er een filmpje van voor Youtube! Daar vind je tevens de hele show van Kareltje en Jasmijn van dit seizoen!!

We hebben gelachen, gepraat, ideetjes uitgewisseld, genoten van de aanwezigheid van elkaar, nog meer gelachen, kou geleden, thee gedronken, nog meer kou geleden en tussen door genoten van een aantal attracties en shows op het park.

Nadat het park dicht was hebben we met zn alle nog wat gegeten bij de Mac Donalds in Nijverdal, hebben we daarna Demi teruggebracht naar het station en zijn we vervolgens naar huis gegaan. Rowenia heeft mij thuis afgezet en bleef onverwachts nog even hangen omdat haar auto gekke dingen ging doen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen!

Meiden ik wil jullie via deze weg ook nog even onwijs bedanken! Het was top en we moeten snel opnieuw afspreken!
Ken jij deze meiden nog niet? Neem dan zeker even een kijkje op hun blogs, en natuurlijk op onze gezamelijke meidenblog;

Jora
Demi
Rowenia
Onze meidenblog

Heb jij wel eens met bloggers afgesproken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Bloggers meeting – 19 mei 2018

    1. Thanks yeaah it was fun too meet bloggers in Avonturenpark Hellendoorn. We had so much fun together!

Comments are closed.