Bloggers beauty secrets – Essence

bloggers beauty secrets

De bloggers beauty secrets zijn alweer een paar weekjes te koop, en daarom vind ik het hoog tijd worden om de nagellakjes te gaan reviewen voor jullie. Ik had geluk, want het waren de ene laatste bij ons filiaal. Omdat ik helemaal weg ben van nagellak koos ik ervoor om alleen de nagellakjes mee te nemen, en niet de paletten, omdat ik die toch niet zou gebruiken. Daarom laat ik vandaag graag de nagellakjes aan jullie zien, en vertel ik wat ik van de nagellak vind.

Bloggers beauty secrets

Ik moet eerlijk toegeven dat toen ik de kleuren zag, ik eigenlijk best wel verbaasd was. Het zijn niet echt hele bijzondere kleuren, en eigenlijk ook redelijk neutraal. Des al niet te min vind ik ze wel erg mooi, en ik kon niet wachten om de kleurtjes te zien op mijn nagels. Laten we daarom maar snel gaan kijken naar de swatches!

01 Be happy + Smile
bloggers beauty secrets
Deze zacht roze kleur die een satijn glans heeft is perfect voor een feestje, of voor dagelijks gebruik. Het heeft een matte finisch, en de satijn glans verdwijnt daardoor een beetje als de nagellak is opgedroogd. Dit lakje is dekkend met 2 laagjes, en is makkelijk te verwijderen met nagellak remover.

bloggers beauty secrets

02 Hello beautiful!
bloggers beauty secrets
Een nieuw favoriet lakje is geboren! Ik houd echt van deze kleur, het doet me denken aan de ‘The metals’ lijn die eerder werd uitgebracht bij Essence. Deze kleur geeft een prachtige glans op je nagels, en hij is daarom lekker opvallend. Ik houd hier echt heel erg van! Het lakje is al dekkend met 1 laagje, en is makkelijk te verwijderen met nagellak remover.

bloggers beauty secrets

03 All eyes on me
bloggers beauty secrets
Deze nagellak heeft een hele aparte kleur. Hij lijkt op de foto wat grijs, maar is meer bruin/groen. Het doet me denken aan een leger kleurtje. Deze kleur heeft zeker 2 laagjes nodig om mooi dekkend te zitten op je nagels. Ik vond deze nagellak iets moeilijker te verwijderen dan de andere kleuren nagellak. Ook deze nagellak heeft een matt effect.

bloggers beauty secrets

04 Shine bright
bloggers beauty secrets
Dan de nagellak die onze eigen Serena heeft ontworpen. Een mooie pastel blauwe kleur, die perfect is voor deze lente/zomer. Met 2 laagjes heb je hele mooie verzorgde nagels, die bijna een week lang mooi blijven zitten. Ik vind dit ook een erg mooie kleur. Deze nagellak is makkelijk te verwijderen met nagellak remover.

bloggers beauty secrets

Al met al vind ik de nagellakjes van deze ‘bloggers beauty secrets’ collectie heel erg mooi. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. De nagellak van deze collectie is maar tijdelijk te koop, en op=op. Dus wees er snel bij als je deze nagellakjes nog wilt kopen. Net zoals andere nagellakjes van Essence kosten deze €1,89 per stuk.

Vraag: Welke kleur vind jij het mooiste? En heb jij ze al gekocht?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.