Bloggen doe je zo!

bloggen doe je zo!

Vorig jaar kocht ik al een aantal blog boeken, daarom vond ik het weer eens tijd worden om op internet te neuzen of er nog interessante en leerzame boeken over bloggen zouden zijn. Ik vond er 1, namelijk het boek; Bloggen doe je zo!

Ik heb een zwak voor handige en leerzame boeken over bloggen. Op Bol.com bestelde ik het boek Bloggen doe je zo! De cover op zich vind ik er niet ontzettend uitnodigend uit zien, maar het gaat om de inhoud. Heb je als blogger zijnde iets aan de inhoud van dit boek?

Bloggen doe je zo!

bloggen doe je zo!
Ja zeker heb je iets aan de inhoud van dit boek! Toen ik begon te lezen in het boek kwam ik een heleboel tips tegen waar ik zeker veel aan heb. Door dit boek hoef ik nooit meer verlegen te zitten om onderwerpen om over te schrijven. De schrijver van dit boek laat je op een duidelijke en makkelijke manier zien hoe je je blog kunt beginnen en hoe je er (vooral) mee door kunt blijven gaan.
Ik lees en zie vaak bloggers die hun vibe kwijt zijn en niet meer weten waarover ze moeten/kunnen schrijven. Bij het lezen van dit boek krijg je gelijk een heleboel inspiratie om aan de slag te gaan.
Je krijgt niet alleen een heleboel tips in het boek, ook laat ze doormiddel van plaatjes zien wat er wordt bedoeld. Zo krijg je een duidelijk beeld en kun je er zelf ook mee aan de slag. Achter elk hoofdstuk staan een aantal vragen die je kunt beantwoorden. Zelf vind ik dit vooral handig om een duidelijk beeld te krijgen hoe jij tegen het bloggen aan kijkt. Onderaan die vragen staat een apart kopje waarbij je meer informatie kunt opvragen op een website die de schrijver het ledengedeelte noemt. Toch wel erg handig om ook digitaal de nodige informatie te verzamelen.

Waarom jij als blogger dit boek nodig hebt!


bloggen doe je zo!
Iedereen bepaald natuurlijk voor zichzelf wat hij/zij nodig heeft, maar wat ik wel kan is je adviseren. Heb je een blogdip of weet je niet zo goed waarom je bent gaan bloggen en waarover je kan/moet schrijven? Dan is dit boek precies wat je nodig hebt. Na het lezen van het eerste hoofdstuk krijg je al genoeg ideeen waarom jij bent gaan bloggen en waarover je wilt bloggen. De rest van de hoofdstukken geven je stevige handvaten om door te gaan en de vibe vast te houden.

Zelf heb ik door dit boek een lijst van meer dan 100 ideeen die ik kan uitwerken en op elk moment zou kunnen schrijven en inplannen. Ik kreeg weer zin om bezig te gaan voor mijn blog en wist weer precies waarvoor ik het allemaal wilde doen.

Kende jij het boek bloggen doe je zo! al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bloggen doe je zo!

Comments are closed.