Bloggen doe ik zo – Vanaf nu te koop + winactie!

bloggen doe ik zo, eigen boek uitgeven

Yess! Eindelijk is het zover mijn boek en e-boek is vanaf vandaag echt te koop! Het boek ‘Bloggen doe ik zo!’ is speciaal voor bloggers die graag meer willen weten over samenwerkingen, pr bureaus, geld verdienen met bloggen en dat allemaal op ‘hobby niveau’! Ik ben echt geen mega grote blogger maar heb in de afgelopen 5 jaar wel erg veel ervaring opgedaan die ik nu met jou ga delen! En, ik heb speciaal om dit te vieren een winactie voor jullie!

Mijn boek is ervoor om handvaten te creëren en je echt tastbare informatie te geven over bloggen en alles wat er bij komt kijken. Waar veel bloggers hun mond over houden deel ik deze informatie wel gewoon in mijn boek omdat ik vind dat iedereen gelijke kansen zou moeten helpen. En is het niet veel fijner als wij bloggers onder elkaar, elkaar ook echt zouden helpen in plaats van elkaar zien als concurrenten? Dat probeer ik door middel van dit boek te veranderen en mijn kennis en ervaring met jou te delen!

Bloggen doe ik zo – Nu te koop in boek en e-book!

Hoe kun je 5 jaar bloggen nou beter vieren met het delen van al je kennis en ervaringen die je zelf hebt opgedaan. Zo dacht ik er wel over voordat ik begon met het schrijven van dit boek. Het is geen mega groot boek en is niet te vergelijken met andere blogboeken. Dit boekje heb ik zelf geschreven, ontworpen en zal ik ook via mijn blog zelf uitgeven/te koop aanbieden.

Wat je in dit boek kunt verwachten
– Concrete voorbeelden
– Namen van bedrijven waar je mee kunt samenwerken
– Websites voor samenwerkingen
– Hoe je geld kunt verdienen met bloggen
– Minimaal 6 freebies die exclusief voor de kopers van het boek en e-book zijn
– Een speciaal ledengedeelte waar je terecht kunt met vragen
– Als eerste op de hoogte van mijn nieuwe methodes om geld te verdienen en meer bezoekers te krijgen op je website
– Handige tools bij het bloggen
– Hoe je professioneler kunt overkomen bij bedrijven
– En nog veeeeeel meer!
– 96 pagina’s vol informatie over bloggen!

Mocht je nog meer willen weten over het boek, lees dan zeker even dit artikel door waar ik nog veel meer vertel over het boek, de inhoud en wat je kunt verwachten!
bloggen doe ik zo, eigen boek uitgeven

Winactie tijd!!


Om deze mijlpaal eens extra goed te vieren heb ik een winactie opgezet. Wat je nu kunt winnen is een e-book versie en een softcover boek versie. Beide versies zijn in principe hetzelfde alleen is de ene via de mail te verkrijgen (e-book versie) en de softcover boek wordt gratis naar je toe gestuurd als jij deze hebt gewonnen!

Wat moet je doen om kans te maken op de e-book of softcover boek?
– Volg mijn blog via mail of wordpress
– Laat een reactie achter met een geldig emailadres waar ik je op kan bereiken
– Laat in de reactie ook weten waar jij graag kans op maakt (e-book of softcover boek)
And that’s it!

Wat je kunt doen om extra kans te maken?
– Deel dit bericht op social media (tag mij daarin zodat ik kan zien dat je dit deed)

De winactie loopt tot Vrijdag 6 juli 12.00 uur in de middag waarna de winnaars van mij een email ontvangen met meer informatie! De winnaars worden gekozen door een loting daarom is het belangrijk dat je aangeeft welke versie je zou willen winnen. Succes allemaal <3

Wil je niet mee doen met de winactie maar het e-book of softcover boek gelijk bestellen? Dat kan ook, want tot 29 juli krijg je extra korting bij je aankoop!
Extra leuk is dat ik tot 29 juli het boek in de korting gooi. Kopers krijgen 2,50euro korting op de normale prijs die na 29 juli in gaat.
Boek: €15 euro normaal, maar tot 29 juli voor €12,50 euro excl. Verzendkosten a €3,95.
E-book: €10 euro normaal, maar tot 29 juli voor €7,50 euro

Hoe graag wil jij deze winactie winnen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

30 thoughts on “Bloggen doe ik zo – Vanaf nu te koop + winactie!

 1. Dit lijkt mij nu een super handig boek, mijn blog bestaat nu meer dan een jaar en ik wil wel kijken hoe ik mijn blog kan gaan uitbreiden. Dus dit boek zou echt wel handig zijn. Ik zou graag de softcover boek willen winnen, gewoon lekker ouderwets een boek naast de laptop! Duimen maar

  1. Dankjewel! Hoop er veel andere bloggers mee vooruit te helpen. Kennis is vele male leuker om het met andere te delen dan voor jezelf te houden. Elkaar helpen is het minste wat ik kan doen

 2. Gefeliciteerd met je boek meid. Ik ben trots op je Ik doe graag mee met je winactie. En maak dan graag kans op de softcover. Persoonlijk vind ik dat het fijnste lezen.

  Heel veel succes met de verkoop van je boek meid.

  1. Wat lief van je, dankjewel meid <3 Leuk dat je ook mee doet met de winactie, extra speciaal is dat je vermeld staat in het boek 🙂 Liefs

 3. Allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik ben beginnend Blogger maar heel serieus! Ik wil graag leren maar verdwaal soms ook een beetje in de hoeveelheid info dus een praktisch boek is zeer welkom! En laat ik nou ook nog eens gek op boeken zijn

  1. Dankjewel wat lief! Een beginnend blogger is voor dit boek alleen maar beter, dan staat er heel veel informatie in die je kunt gebruiken! Daarbij heb ik ook een heleboel freebies die wellicht goed van pas gaan komen en komt er in de loop van de tijd nog meer exclusieve dingen bij.

 4. Lijkt mij ook een handig boek waar veel bloggers iets aan kunnen hebben. Wat leuk dat je een winactie doet. Ik doe ook met de winactie mee. Ik wil graag de e-book winnen!

 5. Ik Zie mijn reactie er niet tussen staan, daarom even nog een keer.
  Lijkt mij ook een handig boek waar veel bloggers iets aan kunnen hebben. Wat leuk dat je een winactie doet. Ik doe ook met de winactie mee. Ik wil graag de e-book winnen!

  1. Ik blog nog niet zo lang ik heb nog veel te leren, ik wil mijn blog verbeteren en met de tips uit je boek hoop ik dat het beter wordt.

 6. ooooo wow dit lijkt mij een super handig boek als beginnende blogger dit wil ik wel hebben zodat ik mijn blog verder kan uitbreiden, en met de tips die jij geeft in dat boek kan het niet anders dan beter worden.
  Ik wil graag het softcover boek winnen.

 7. oooo wow wat een super leuk boek, Dit wil ik wel winnen, zodat ik mijn eigen blog met jou goed tips verder kan uitbouwen. Ik zou graag het softcover boek willen.

 8. Ik ben wat dat betreft wel al lang bezig, maar blijf inderdaad hangen… dus dit boek zou best welkom zijn!
  Ebook

  1. Wat leuk dat je ook mee doet met de winactie! Mmh herkenbaar dat blijven hangen, maar als het mij is gelukt om nieuw leven in mijn blog te blazen en met nog veel meer plezier dit alles doe dan lukt dat jou ook zeker wel!

 9. Ik maak heel graag kans op het boek zodat ik weer dingen bij kan leren. Ons blog bestaat nu 1,5 jaar en ik heb nog veel te leren 🙂

 10. Ik doe graag mee voor het soft cover boek.
  Heb de actie gedeeld via Facebook.

 11. Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je boek! Ik zou hem graag winnen! Ik denk dat ik nog genoeg kan leren van het bloggen. Merk dat ik elke dag weer informatie bij elkaar sprokkel. Maar ik denk dat het heel handig is om informatie uit jou boek te halen. Ik doe graag mee voor de soft cover versie.

 12. Gefeliciteerd met je eigen boek! Lijkt me super handig om tips van je te lezen. Ondanks dat ik al een tijdje blog zou ik graag wat verder komen met bloggen. Lijkt me erg leuk om jou boek fysiek in handen te houden

Comments are closed.