Anders

Blogcrime; afl. 2

Alweer 2 weken geleden kwam de eerste aflevering van Blogcrime online. Een samenwerking tussen een aantal bloggers, waarbij we een verhaal vertellen (fictie). Dit keer gaat het verhaal verder, want hoe zou het aflopen op het schoolfeest? Dat lees je in de 2e aflevering van Blogcrime.
blogcrime
* Let op, dit is een verzonnen verhaal, en heeft niets met onszelf te maken! *

Vorige aflevering gemist? Lees dan eerst deel 1 terug, en kijk ook even bij de andere bloggers, om het hele verhaal te snappen!

Aflevering 2:
Maar huh? Wat gebeurt daar? Een gil, en dan… In mijn ooghoek zie ik Jessica op de grond vallen. Ze zal zich wel weer een aanstellen, net zoals ze wel eens doet bij de gymlessen. Een grote groep met jongeren schuift aan de kant, en de muziek valt stil. Leraren komen aangerend en vormen een groepje om Jessica heen. Oke, dit is dus wel echt. Geen grap! Eigenlijk ben ik heel nieuwsgierig wat er gebeurt is. Ruud de leraar van Engels zie ik zijn telefoon pakken. Gaan ze echt 112 bellen? Nee, dat kan niet. Vol van ongeloog gaat Carolien weer zitten. Ze pakt haar laptop erbij en begint notities te maken. Wat heeft iedereen aan, wie gedraagt zich vreemd. Jordy die bij Jessica staat. Jeetje is hij verliefd op haar ofzo? Huh, wat doet hij nu. Hij rent keihard weg? Carolien ziet Lisa naar Marleen gaan, ze smoezen iets, en dan gaat Marleen ineens weg. Dezelfde kant op als Jordy.

In nog geen 5 minuten heeft ze 3 A4tjes vol geschreven met aantekeningen. Dit kan later van pas komen;  denkt ze nog. Dan hoort ze in de verte al de ambulance aan komen. Snel kijk ik nog in mijn mobiel en kijk in de groepsapp. 1855 gemiste berichten. Jeetje, blijkbaar heb ik ook iets gemist. Langzaam maar waakzaam leest Carolien alle appjes terug die gestuurd zijn in de groepsapp. Veel wijzer wordt ze er niet van. Geen rare of boze berichtjes naar elkaar toe, hooguit hoe leuk ze het feest wel niet vinden. Ze legt haar mobiel weg, en kijkt om zich heen. Wat is er gebeurt? Waarom ligt Jessica daar bewusteloos op de grond. Vragend blijft ze naar Jessica staren.

Wie je nou meer weten hoe dit verder loopt, en wat de verhalen zijn van de anderen? Lees dan hun blogs, en kom achter de waarheid. JessicaLisaJordyMarleen – Melanie

4 thoughts on “Blogcrime; afl. 2”

  1. Daaaamn, 2 artikels vandaag! Helaas volg ik dit verhaal niet, dus kan er niet veel over zeggen. Wat wel kan zeggen is dat je erg leuk schrijft, super

Comments are closed.