Anders

Blog update #3

Februari is een maand die ik weer snel wil vergeten. Ondanks dat ik met mijn blog toch een kleine groei heb meegemaakt, en hij op zich zo slecht nog niet was. Ik vertel vandaag meer over hoe Februari er achter de schermen bij mijn blog uit zag. Hierbij mijn blog update.
jaar kalender
Zoals ik al zei was het voor mijn blog nog niet eens zo’n hele slechte maand. Wel heb ik flink wat problemen met Google analytics, en zit is echt met mijn handen in het haar wat dat betreft. Hij meet niet alles, en hoe dat komt, echt geen idee. Het is alsof hij oude artikelen niet ziet, terwijl ze wel zichtbaar zijn op mijn blog. Dus mocht iemand meer verstand hebben van Google analytics, ik zou heel graag je hulp willen!

Daarnaast heb ik in Februari heerlijk vooruit kunnen werken. Zo heb ik de meeste artikelen voor Maart al klaar, en ben ik zelfs al bezig met artikelen voor April. Nog 63 concepten die ik uit kan werken, en 39 ingeplande artikelen. Wel leuk om te weten voor jullie is dat ik af en toe 2 artikelen op een dag online ga plaatsen. Gewoon omdat het kan!

Bij mijn social media kanalen heb ik een hele leuke groei doorgenomen vorige maand. Zo ben ik bij pinterest 40 volgers rijker, en ook bloglovin telt een aantal volgers meer. Dat waren echt de 2 grote groeiers deze maand. De andere kanalen heb ik er allemaal 1 tot 5 volgers bij. Hartelijk dank daarvoor.  Als ik dan voor mijn statistieken even google analytics achter wegen laat, maar kijk naar de site statistieken van Jetpack, ben ik ook gegroeid qua cijfers. Zo heb ik meer weergaven gehad vorige maand en dat terwijl we 2 dagen minder hadden. En heb ik een mini groei in het aantal unieke bezoekers.

Een paar van mijn beste bekeken artikelen afgelopen maand:
– Wie is de mol | molblog (allemaal echt onwijs goed bekeken)
How to blog | volgers & bezoekers
Yosmo make-up organizer

In maart ga ik weer onwijs mijn best doen om weer een groei mogelijk te maken. Maar daar heb ik jullie hulp natuurlijk ook bij nodig! Er komen deze maand ook iets meer persoonlijke artikelen voorbij dan vorige maanden. Dus ik hoop dat jullie dat leuk gaan vinden.

17 thoughts on “Blog update #3”

 1. Ik vind het in ieder geval leuk dat je zoveel verschillende onderwerpen hebt. Het een spreekt me meer aan dan het ander maar er is dus altijd wel een onderwerp dat ik heel leuk vind. Goed weekend!

  1. Wat lief, dankjewel! Ik merk ook dat het ene beter gelezen wordt dan het ander. Ik denk dat ik het vanaf april anders ga doen. En deze maand nog even aan kijken wat wel en wat niet werkt. Jij ook een heel goed weekend! Liefs

  1. Dankjewel! Ja best wel jammer van Google analytics, achja komt ook wel weer goed. Ja heb echt super veel ingeplande artikelen klaar staan. Liefs

    1. Haha, ja me too 🙂 Op zich heb ik al wel een mooie start, wel lager dan vorige maanden maar misschien dat het nog wat aantrekt. Komt vast wel goed.

 2. Wat een mooie en leuke resultaten! Ik ben ook best wel trots op de groei van mijn blog vorige maand. Op naar een nog betere maand maart 🙂

  1. Leuk om te zien hé, die groei statistieken! Ja dat deze maand de vorige maand maar weer mag overtreffen 🙂

  1. Wat leuk! We gaan ons best weer doen, dus hopelijk weer een groei aan het eind van de maand!

 3. Google Analytics… ik vind het een ramp ook…
  De gegevens vertrouw ik ook niet, op de één of andere manier.

  Wel veel klaar zeg en veel concepten! Lekker!

  1. Ja ik vind het zo raar. WordPress, statcounter en jetpack zitten allemaal op dezelfde gegevens, maar Google analytics is veel lager. Heel raar, alsof hij de helft niet meet ofzo.

   Ja gaat lekker met de concepten, heerlijk om dat weg te werken zeg maar 🙂 Hopelijk kan ik dat nog even doorzetten.

  1. Dankjewel Marleen, die is ook enorm veel bekeken. Vond het ook heel erg leuk om te doen! Jammer dat het er weer op zit.

Comments are closed.