Anders

Blog update #4

Blogpost
Tijd voor een blog update. Het is inmiddels April, en dat betekend dat we de eerste 3 maanden van het nieuwe jaar alweer achter ons hebben gelaten. In deze blog update vertel ik wat de verschillen zijn de afgelopen maand, en misschien ook leuk om te weten is dat ik inmiddels 6 maanden mijn eigen domein heb. Ook daarin neem ik jullie kort mee achter de schermen. En wat staat er in April op de planning? Je leest het in deze update.

Zoals ik al vertelde in de intro heb ik nu precies 6 maanden mijn eigen domein & hosting. Daarom laat ik jullie graag wat verschillen zien van de eerste 3 maanden en de afgelopen 3 maanden. Het is leuk om deze groei te zien, en ik hoop de komende 3 maanden er weer overheen te komen! Ik schrijf dit artikel op de laatste dag van Maart, dus de statistieken zijn daarop gebaseerd.

Oktober – November – December;
7.257 weergaven – 1.870 bezoekers – 810 reacties

Januari – Februari – Maart;
11.734 weergaven – 4.105 bezoekers – 1219 reacties

Zoals je kan zien zit er een flinke groei in deze maanden, en ik hoop dat ik de komende 3 maanden deze statistieken nog meer kan overtreffen. Wie weet schrijf ik dat over 3 maanden in een nieuwe update. De afgelopen 3 maanden ben ik druk bezig geweest met de SEO, en de meeste bezoekers komen van zoekmachines. Ik vind het leuk dat ik gevonden wordt op Google en dat jullie daardoor op mijn site terecht komen.

Leuke weetjes;
– Mijn meeste bezoekers komen uit Nederland, België en de Verenigde Staten.
– Best bekeken artikel vorige maand was ‘DIY gekleurde gevulde eitjes’.
– Had ik 30 Maart een primeur op mijn blog (dit was een 1 april grap samen met dit bedrijf)

primeur

April wordt een leuke maand, heel druk maar er komen hele leuke opdrachten aan! Vandaag komen er bijvoorbeeld 2 artikelen online, naar 1 kijk je nu al, maar straks komt er een winactie! Daarnaast komen volgende week en die week erna een aantal pakketjes binnen waarover ik een review ga schrijven. Deze artikelen zullen op de donderdagen online komen. Ook heb ik deze maand 2 gastbloggers die zich eerst aan jullie voor gaan stellen. Elke maand zullen zij iets op mijn blog gaan schrijven. Daar kijk ik al enorm naar uit.

Ga jij nog iets leuks doen deze maand met je blog? Of ga je iets veranderen? Of laat je lekker alles zoals het nu is?

11 thoughts on “Blog update #4”

 1. Ik heb nu mijn installatie klaarstaan! Ik moet van de week alleen nog de tijd vinden om mijn site aan te passen zodat ik snel ,, live,, kan. Ik vind het wel spannend want eigenlijk begin je dan weer opnieuw, ik heb ook een andere domeinnaam! Fijn weekend!

  1. Oei, dat is zeker spannend! Als je nog hulp nodig hebt, dan kun je me altijd mailen hé! Ik help graag 🙂 Fijn weekend!

  1. Dankjewel 🙂 Ik hoop het door te zetten de komende maanden 🙂 Zou leuk zijn als ik dan weer kan vertellen dat er een mooie groei is geweest. Liefs

  1. Dankjewel 🙂 Wat lief! Ik doe mijn best, en gelukkig resulteert dat in mooie statistieken 🙂

 2. Je blog groeit flink! Erg leuk om te zien en te lezen!
  Per drie maanden bekijken is ook leuk, ik probeer maandelijks terug te kijken… maar soms heb ik het gevoel dat ik het pas net heb gedaan 😉

  1. Dankjewel! Ja verschil is erg groot, hé! Ik schrijf maandelijks mijn statistieken ook op, en zie er ook steeds een stijgende lijn in. Vond het voor deze keer wel leuk om de 3 maanden te vergelijken omdat ik nu precies een half jaar mijn eigen domein heb.

Comments are closed.