Anders

Blog update #2

Life Diary 19 september
In alweer mijn 2e blog update laat ik jullie zien hoe het er afgelopen maand achter de schermen van mijn blog aan toe ging. Het was een prachtige eerste maand van het nieuwe jaar, wat mijn blog betreft. De statistieken vlogen de lucht in, en in dit artikel vertel ik daar meer over. Een klein kijkje achter de schermen van Liefscarolien.nl
Allereerst wilde ik nog even terug komen op mijn planning. Want die ziet er toch iets anders uit deze maand. Zo gaat eigenlijk vooral de zondag een kleine aanpassing krijgen. Ik heb de laatste tijd iets minder inspiratie en ideeen wat betreft DIY. Ik wilde dit op een lager pitje zetten, zodat ik hopelijk over een paar weken weer hele leuke DIY artikelen met jullie kan delen.

Weekplanning liefscarolien.nl :
Maandag = Vast maandelijks thema. (happy new month/favo tv series/ movie month/in the spotlight)
Dinsdag = Wie is de mol | molblog.
Woensdag = Review/beauty
Donderdag = Persoonlijk/lifestyle
Vrijdag = Review/beauty
Zaterdag = Life diary / OOTD / How to blog / Blog update
Zondag = Filmpje van mijn YouTube kanaal, en eventueel als 2e artikel een DIY.

Dat deze weekplanning goed smaak viel bij mijn bezoekers, is wel duidelijk aan mijn statistieken te zien. Zat ik tot december nog tussen de 500 en 800 bezoekers per maand, is januari echt prachtig begonnen met ruim het ruime dubbel van dit aantal. Ik kwam ver boven de 1000 bezoekers (dit haalde ik al op 20 januari), en kon mijn geluk niet op en deelde dit ook met jullie op Facebook en twitter.  Ik kon en kan me nog steeds moeilijk voorstellen hoeveel mensen dat wel niet zijn.

Mijn statistieken zijn dus ruim verdubbeld deze maand, en natuurlijk ga ik stinkend mijn best doen om dit deze maand net zo door te zetten! Zie de foto hieronder van mijn google analytics van Januari! Hieronder staat dus een foto van mijn google analytics van een aantal dagen eerder dan het einde van de maand.
blog update
Ik heb helaas net niet de 1000 unieke bezoekers gehaald, maar dat gaan we deze maand gewoon weer proberen! Ik vind het heel leuk om te zien dat mijn blog zo aan het groeien is, en dat jullie het blijkbaar ook leuk vinden om te lezen.

Zoals jullie ook hebben gezien is mijn lay-out veranderd. Dit heb ik op 29 januari gedaan, en ik ben nog niet helemaal tevreden. Ik ben wel blij dat de foto’s en artikelen nu beter tot hun recht komen, alleen vind ik het wel heel wit en clean over komen. En dat wil ik niet helemaal uitstralen, omdat ik ook van kleur houdt. Dus hier kan ik nog flink aan knutselen de komende weken. Verder is de planning van februari aardig vol, en heb ik al redelijk wat vooruit kunnen plannen. Ook ben ik alweer bezig met ideetjes op doen voor artikelen voor volgende maand.

En dan heb ik eigenlijk alleen nog wat vraagjes voor jullie als kijkers/lezers van mijn blog. Want wat vind jij nou leuk om te lezen op mijn blog of wat zou je vaker voorbij zien willen komen? Laat het even weten in de reacties en misschien kan ik dit gaan doen, of een aanpassing maken etc.

13 thoughts on “Blog update #2”

  1. Ik vind het leuk om te lezen hoe jij druk bent met je blog, ik heb hetzelfde! Ik ga in maart een cursus doen om een stap verder te gaan met mijn blog.!ik vind juist de diversiteit van jou blog, en het feit dat je volgens mij gewoon jezelf bent, erg fijn!

    1. Wat een ontzettend lieve reactie! Ik probeer inderdaad mezelf te zijn, en dit ook zoveel mogelijk terug te laten komen op mijn blog. Ontzettend bedankt!

  2. Ik vind het echt prachtig om te zien. Ga zo door en ik weet zeker dat jij groot kan worden! Ik ben tenminste nu al heel erg trots op je

    1. Wat lief! Ja hopelijk kan ik die stijging door zetten. Ik was vergeten de google analytics code terug in mijn nieuwe layout te zetten, dus nu heb ik 3 dagen geen stats in google, haha foutje! Maarja kan gebeuren! Hopelijk gaat het nu wel gewoon goed!

Comments are closed.