Blog | Hoe gaat mijn blog planning er de komende weken uit zien?

Ikea micke bureau

Je kunt de tv of de radio niet aanzetten of je wordt overspoeld met alle berichten rondom het coronavirus. Begrijpelijk want we willen natuurlijk van alles erover weten, maar hierdoor merk ik dat er minder bezoekers op de blog komen. Daarom heb ik een paar dingen besloten. Hoe gaat mijn blog planning er de komende weken uit zien?

Omdat ik veel energie steek in het schrijven van mijn artikelen vind ik het zonde en jammer dat ze nu door maar weinig mensen gezien worden. Daarom gaat mijn blog planning er de komende weken iets anders uit zien. Hoe en wat vertel ik je dan ook graag!

Een andere blog planning

Voor zolang als nodig ga ik mij houden aan een andere blog planning. Dat betekend dat er voorlopig geen reis artikelen online komen, dus op donderdag verschijnt er geen nieuw artikel op de blog. Omdat de wereld langzamerhand op slot gaat heeft het delen van een toffe hotspot geen zin. Dat kan ik beter doen wanneer er vooruitzicht is op het überhaupt kunnen bezoeken van zo’n plek.

Reviews zullen wel gewoon online komen, dit komt zoals je nu al gewend bent op dinsdag en zaterdag online. Ik probeer ook zoveel mogelijk de lifestyle artikelen door te laten gaan met op in ieder geval maandag en vrijdag een artikel. Op de woensdagen komen gewoon moestuin gerelateerde artikelen online.

Dus nog even op een rij:
Maandag: Lifestyle/Persoonlijk
Dinsdag: Review
Woensdag: Moestuin
Vrijdag: Lifestyle/Fashion
Zaterdag: Review
Zondag: Lifestyle/DIY/Food.

Minder bezoekers

Of de minder bezoekers komen door een update van Google (want die blijkt ook weer te hebben plaatsgevonden) of inderdaad door het coronavirus waarbij mensen niet echt zitten te wachten op het lezen van een blog? Geen idee, dat zullen we misschien ook wel niet weten. Maar door er voor nu zo op in te spelen kan ik mijn blog online houden, mijn hobby en deels werk uitvoeren. Voor de mensen die wel graag nu blogs lezen zal er op mijn blog voldoende online staan voor uren als niet weken leesplezier.

Ik wil iedereen heel veel gezondheid wensen in deze moeilijke en onzekere tijd. Laten we hopen dat het virus zich toch tot stilstand weet te brengen, dat er zo min mogelijk mensen hieraan overlijden en dat ook zo min mogelijk mensen ziek worden. De stress die dit soort situaties kan opleveren kan behoorlijk heftig zijn. Iedereen die op dit moment al thuis zit, of gedwongen thuis moet blijven vanwege zijn of haar gezondheid wil ik heel veel sterkte wensen. Voor iedereen die getroffen is met corona, heel erg veel beterschap! Houd vol mensen!

Liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Blog | Hoe gaat mijn blog planning er de komende weken uit zien?

  1. Ik geef jou geen ongelijk.
    Zo min mogelijk kijk ik tv want het is zo vreselijk om dag en nacht erover te moeten horen, lezen etc….,
    Ik heb begrip en respect….

    Good luck

Comments are closed.