Blog boek – tips & inspiratie voor meer blog plezier!

Blog boek

Het blog bloek staat al zo lang op mijn wensenlijstje dat ik hem nu maar eens besloot te bestellen bij bol.com. Dit is het tweede blog boek en de informatie hierin is vernieuwd na het eerste boek. Een blog boek met tips en inspiratie voor meer blog plezier! Succes gegarandeerd.

De vrolijke cover deed mij vermoeden dat de rest van het boek er ook zo vrolijk uit ziet. En dat is zeker waar! Door het kleine formaat is het een dik boek waar heel veel informatie in staat. De tekst leest lekker weg en voor je het weet heb je dit boek uit. Toch vind ik het jammer dat alle blog boeken die ik tot nu toe gelezen heb niet echt de diepte in gaan en vrij oppervlakkig blijven. Dit zette mij dan ook op het idee om zelf een boek te schrijven waarin ik echte handvaten wil creëren.

Blog boek – Algehele indruk

Blog boek
In het blogboek wordt in 296 bladzijdes meer verteld over bloggen en vloggen. Met onderwerpen als ‘De wondere wereld van het bloggen’, ‘je stem en onderwerp vinden’, ‘unieke content maken’ en nog veel meer hoofdstukken kun je erg veel lezen over bloggen en vloggen. Het formaat is een stuk kleiner maar wel veel dikker als de blogboeken die ik al in mijn bezit heb. In het boek komen de kleuren blauw en oranje vaak terug die ook al te zien waren op de cover van het boek. Het is zeker niet storend maar vooral heel erg kleurrijk. Zoals eigenlijk het hele boek heel erg kleurrijk is. De pagina’s tussen de hoofdstukken zijn ieder kleurrijk en uniek. De hoofdstukken zelf zijn voornamelijk in het zwart geschreven met af en toe een kleurrijk detail. Het lettertype is duidelijk en leest makkelijk weg. Ben zelf wel erg tevreden over hoe het boek is opgebouwd. Ben je nog maar een beginnend blogger of wil je hiermee beginnen dan kan het misschien wel veel zijn allemaal. Tip: lees het boek in gedeeltes!

Blog boek – De inhoud

Blog boek
Grote kans dat jij gekomen bent om meer over de inhoud van dit boek te weten te komen. Komt het even goed uit dat ik je daar veel over wil vertellen zonder de hele inhoud cadeau te doe. Het blog boek richt zich vooral op het geven van een flinke boost om aan de slag te gaan met je blog of eraan te beginnen. Kelly Deriemaeker heeft alle kennis gebundeld die ze de afgelopen 14 jaar heeft verzameld. Ze geeft in de boek veel inspiratie, tips en tricks en geeft je een heleboel ideeen waarover je kan schrijven! Ze geeft antwoord op een heleboel vragen die bij het bloggen komen kijken en door het kleurrijke boek krijg je gelijk een boost om aan de slag te gaan. Er komen geregeld experts aan de buurt die elk hun ervaring of mening delen. Werkt erg inspirerend en bevestigd op veel vragen die je verzameld als je aan het bloggen begint.

Of ik dit blog boek aanraad? Ja zeker! Net zoals alle andere blogboeken kun je uit dit boek ook zeker nuttige informatie halen.
Ik kocht dit boek bij Bol.com.

Heb jij wel eens een boek over bloggen gelezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Blog boek – tips & inspiratie voor meer blog plezier!

  1. Nee, nog geen boek over bloggen gelezen. Wel al een aantal blogs vandaar dat ik er misschien ook geen behoefte aan heb.

Comments are closed.