Blaq | Hyalyronic acid eye mask

blaq, Hyalyronic acid eye mask

Een oogmasker met Hyaluronic. Oke, ik wist dus echt niet wat dit precies inhoud, maar dat ga ik je nu uitleggen! Dit masker die ik ontving in één van de Goodieboxen is ideaal voor even een ontspannen momentje of als je graag een frissere oogopslag wilt hebben.

De hyaluonic vermindert de wallen en zorgt voor een frissere oogopslag. Het geheim van de Blaq is de activated charcoal, een echte hype op dit moment. De houtskool zorgt ervoor dat je huid minder onzuiverheden heeft, houd de huid soepel, gehydrateerd en gezond. Wat ook een mooie toevoeging is, is dat het merk niet op dieren test!

Een oogmasker?
Hyalyronic acid eye mask , blaq,

In de Goodiebox ontving ik maar 1 setje en daardoor wordt het testen altijd iets moeilijker dan wanneer je meerdere keren gebruik kunt maken. Wat ik kon vinden op internet is dat je deze verpakking normaal in een setje van 5 stuks koopt. De verpakking is echt heel erg simpel en stelt weinig voor. Er zit veel gel in de verpakking waardoor de oogpads vol met gel zit. Gelukkig ging het open maken en aanbrengen erg makkelijk en zakte ze ook niet af.
De geur vond ik erg neutraal en was niets mis mee. Wat ik wel jammer vond is dat er na gebruik nog zoveel gel achterblijft in de verpakking dat ik dat best zonde vind om weg te gooien.

Ingrediënten: Water, glycerine, hyaluronzuur, koolstof (actieve kool), xanthaangom, chondrus crispus poeder, glucomannaan, algine, citroenzuur, kaliumchloride, kaliumcitraat, fenoxyethanol, diazolidinylureum, joodpropynylbutylcarbamaat, parfum.
blaq, Hyalyronic acid eye mask

Wat vind ik van de Blaq Hyalyronic acid eye mask


Wat ik jammer vond is dat er op de verpakking weinig tot geen informatie stond hoe ik dit moest gebruiken. Zo kwam ik er na het zoeken op internet achter dat het masker het beste 20 minuten op de huid kan zitten zodat het product goed in de huid kan trekken.
Omdat ik van 1 keer natuurlijk niet heel veel kan verwachten stopte ik de oogpads weer terug in de verpakking en gebruikte ik het een aantal dagen later nog een keer. Qua gel kan dit prima en ook de oogpads deden het eigenlijk nog erg goed.
Ik vond het wel prettig om 20 minuten deze pads op mijn wallen te hebben, al voelde het wel heel apart. Het was koud maar tegelijkertijd ook weer warm op de plekken die blijkbaar meer verzorging nodig hadden. Maar niet vervelend gelukkig.

Dit is wel een duurder product want voor een setje van 5 stuks betaal je al gauw €32,- exclusief verzendkosten bij Revolve. Al heb ik nog geen Nederlandse webshops kunnen vinden die ze verkopen.

Kende jij deze oogmaskers van het merk Blaq al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Blaq | Hyalyronic acid eye mask

Comments are closed.