Biteswelove

Biteswelove, ik had er het wel eens gehoord, maar kon me er niet veel bij voorstellen. Tot vandaag, want ik ga je er alles over vertellen. Ik ontving een pakketje met daarin 4 verschillende zakjes met nootjes, en laten we maar snel verder gaan. Want het is echt heel erg lekker! In dit artikel iets meer foto’s dan dat jullie van mij gewend zijn, want die verdiend gewoon extra foto’s!
Biteswelove
Allereerst voor diegene die Biteswelove niet kennen. Het bedrijf is in 2014 begonnen, en bestaat dus helemaal nog niet zo lang. Het is een box met 4 verschillende zakjes met nootjes die je wekelijks ontvangt voor maar €4,95 per week. En het fijne aan deze box is dat hij gewoon in de brievenbus past, dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven.

Wat erg fijn is aan deze box is dat het portieverpakkingen zijn, wat inhoud dat je 40 tot 50 gram nootjes per zakje hebt. Perfect voor 1x. Ook kun je aangeven welke nootjes je liever niet ontvangt omdat je het bijvoorbeeld niet lust, of juist wat vaker wilt ontvangen omdat je ze erg lekker vind. Alles is mogelijk.

Biteswelove
Ik mocht 4 verschillende smaken uitkiezen om het uit te proberen en koos de volgende smaken:
– 03 Nuts in blue
– 25 Salt en Sweet
– 54 Suger en salt
– 60 An apple a day

Ik ben zelf helemaal dol op cashewnoten, en ik elk van deze zakjes zitten ze verwerkt. Heerlijk! En ondanks dat ik vaak geen harde dingen kan eten door mijn kleine scheefstand van mijn kaak, zijn deze nootjes nog redelijk te doen. Mits ik niet het hele zakje in één keer opeet.
Biteswelove
03 Nuts in blue
Een mix van rozijnen, cashewnoten en zwarte bessen. Heerlijk als tussendoortje, en door het zoete van de rozijnen en zwarte bessen extra lekker. Zeker als je een zoete kauw bent. Maar ook is dit heerlijk om te verwerken in een cake bijvoorbeeld. Hak de cashewnoten iets fijner en doe het door een cakebeslag.  Persoonlijk vind ik dit zakje lekker als je alle ingrediënten samen in je mond hebt. Apart kan het wat ‘flauw’ zijn, maar samen zijn ze echt heerlijk.

25 Salt & sweet
Een mix van gezouten pinda’s, gezouten cashewnoten, suiker pinda’s en honing. Mocht je een zoete kauw zijn, die af en toe ook kan genieten van zoute dingen. Dan is dit zakje echt iets voor jou.
Biteswelove
54 Sugar en salt
Cashewnoten die zijn gezouten en gesuikerd. Iedereen die houd van karamel en zout, en dat samen moet dit echt proberen. Dit is echt het allerlekkerste wat ik qua noten ooit heb gegeten. Dit zakje was door mij dan ook erg snel op.

60 An apple a day
Een mix van gedroogde appel, cashewnoten en rozijnen. Ook dit zakje is erg lekker. Maar net zoals het eerste zakje is de combinatie samen lekkerder dan alles apart.
Biteswelove
Biteswelove
Ook heel handig is dit kleine formuliertje waarop precies staat wat de voedingswaarden zijn per zakje. Zoals je ziet zit er bij nr 60 geen zout in, wat natuurlijk heel erg goed is.

En dan heb ik natuurlijk ook een favoriet. Ik vind nummer 54 suiker & zout heel erg lekker. Voor ik het wist was het zakje leeg. Vooral de combinatie karamel en zout is erg lekker bij de cashewnoten. Ik heb daar heel erg van genoten. Ook tijdens het eten van de andere zakjes genoot ik erg. Ik kon persoonlijk niet de zakjes voor 1x gebruiken maar heb er meerdere dagen met 1 zakje gedaan. Maar dit is puur persoonlijk, vanwege mijn kaak. (ik krijg pijn als ik harde dingen eten)
Verder ben ik erg tevreden over deze box met nootjes, en is het zeker het proberen waard. Er zijn meer dan 50 verschillende soorten verzameld, en daar zit vast en zeker ook iets voor jou tussen!
Biteswelove
Hierboven op de foto staan dan cashewnoten met suiker en zout. *heerlijk!

Wil je meer weten over Biteswelove dan kun je kijken op hun website. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Biteswelove, en ik wil hen dan ook graag bedanken voor de leuke samenwerking!

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Biteswelove

  1. Ziet er erg lekker uit! En qua prijs valt het ook redelijk mee! Ik ben zelf vooral dol op vliespinda’s, dus die haalt mijn moeder elke week op de markt 😉 Xoxo

    1. Ja het is een hele leuk box met veel variatie. Ik ben er erg tevreden over, en het is ook nog eens makkelijk mee te nemen in je tas bijvoorbeeld. xx

Comments are closed.