Lifestyle Personal

Birthday Wishlist ’15

Over precies 12dagen ben ik jarig, en wordt ik 22jaar! Ja ja, 22jaar alweer! Wat vliegt de tijd toch hard! Het leek me leuk om vandaag een lijstje te delen met mijn ‘wensen’ voor mijn verjaardag. Er staan een heleboel dingen op die ik gewoon zelf kan kopen, maar omdat ik totaal niet weet wat ik moet vragen voor mijn verjaardag, heb ik alles opgeschreven wat me te binnen schoot.
Het is een leuk lijstje geworden! En ik ben dan ook benieuwd wat ik na mijn verjaardag van dit lijstje kan afstrepen! Lees je mee?
Birthday wislist '15
Elk jaar vind ik het steeds lastiger worden. Wat moet ik vragen voor mijn verjaardag? Persoonlijk vind ik geld vragen echt niet leuk. Diegene hoeft geen moeite te doen, en ach lekker makkelijk. We trekken 20euro uit de portemonnee en diegene zoekt zelf maar iets uit. Nee, ik houd van cadeautjes! Van verrassingen! Een cadeau van iemand betekend voor mij zoveel meer dan geld. Diegene heeft moeilijk gedaan om iets leuk uit te zoeken voor mij. Zich in te leven in wat ik leuk zou vinden! Ja daar kan ik echt heel erg gelukkig van worden!

Het leek me leuk om dit jaar gewoon een lijstje te maken met dingentjes die ik nodig heb, of graag wil hebben. Niet dat er veel aparts op staat, maar wel allemaal handige dingen! Laten we maar snel het lijstje gaan bekijken!

Mijn ‘verlang’ lijstje:
– Notitieboekjes (van die vrolijke, gekleurde boekjes)
– Domein naam + hosting
– Geurkaarsjes
– Cadeaukaart van de Hema
– Plankjes voor mijn nagellak
– Pannenset
– Blauwe wafelmaker van de Xenos
– Nieuw dekbed (wit)
– Sneakers (mijn grijze zijn aan vervanging toe)
– Sieraden houder (armbandjes en kettingen)
– 50 mm lens voor mijn camera
– Visitekaartjes voor mijn blog
– Rietenmand voor op mijn fiets

Dat was het lijstje met mijn wensen voor mijn verjaardag. Of nou ja, voor het hele jaar eigenlijk! Het is allemaal niet dat ik het perse nu nodig heb, maar ik wil het allemaal nog wel graag hebben! Het is en blijft voor mij gewoon ontzettend moeilijk om te bedenken wat ik graag zou willen hebben. Natuurlijk heeft dat ook zijn voordelen! Ik ben namelijk redelijk tevreden met de dingen die ik heb, en ben ook niet heel hebberig ingesteld.

Mijn vraag aan jullie! Wat vragen jullie zoal voor je verjaardag? En wat wil jij altijd al hebben?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

13 thoughts on “Birthday Wishlist ’15”

  1. Super leuk lijstje en heel handig! Ik heb voor mijn verjaardag een agenda gevraagd, nike roshe run schoenen, en nog veel meer. Op mijn blog kun je terug vinden wat ik allemaal heb gekregen. Ik was in augustus jarig 😀

  2. Leuk lijstje!!! ik zou heel graag nieuwe boeken , ook een eigen domein naam en hosting , polaroid camera , een styling advies willen hebben.
    Ik vind het ook persoonlijker leuker om een cadeau te geven dan geld!!

Comments are closed.