Biovene | #WalkOnWater Moisture beauty ampoule

Biovene #WalkOnWater moisture ampoule

Naast de leuke DIY maskers heeft Biovene ook hele gave beauty ampoule in het assortiment. Ik test dit keer de #WalkOnWater moisture beauty ampoule. Het zou een vloeibare detoxkuur zijn die zorgt voor schone poriën, het verhelderen van je doffe huid, maar ook een zachte mooie huid die helemaal gehydrateerd is. Eens zien wat één zo’n ampul kan doen! Want ze zijn per stuk te koop bij Kruidvat.

Biovène is een merk dat verzorgingsproducten maakt met het idee dat goede producten heel betaalbaar kunnen zijn. De meest pure ingrediënten worden gebruikt en zijn zowel goed voor het milieu als voor dieren (dierproefvrij!!). Het merk is erg groot maar komt nu langzaam aan ook naar Nederland, namelijk Kruidvat! Ze hebben op dit moment alleen deze maskers, verschillende ampullen en een magneet masker in het assortiment. Het zal vast niet heel lang duren voordat hun hele assortiment naar Nederland komt.

Biovène Moisture ampoule

De vloeibare BHA detoxkuur met houtskool voor schone poriën. Het verheldert je doffe huid, hydrateert en laat een geweldige zachte en mooie huid achter. Met hyaluronzuur, aloë Vera en glycolzuur maken deze ampul tot een heel fijn verzorgingsproduct.
Het gebruik van deze ampul (en ook de andere ampullen die te koop zijn bij Kruidvat) is heel erg simpel, je schud het goed door elkaar zodat alles goed gemixt en geactiveerd wordt. Breek de bovenkant van de ampul open en brengt vervolgens de inhoud van de ampul aan op een schone gereinigde huid. Laat dit goed intrekken. Zelf vind ik het fijn om de ampul in de ochtend of in de avond aan te brengen.

Belangrijkste eigenschappen
– Verheldert ; Houdt de huid gehydrateerd en voorkomt vochtverlies, verbetert de huidteint en verfijnt de poriën.
– Exfolieert ; Verwijdert op milde wijze dode huidcellen die de poriën ontstoppen en huidvernieuwing mogelijk maken. Daarbij maakt het de huid stevig en soepel.
– Gladde en soepele huid ; Verbetert de huidtextuur en elasticiteit, exfolieert de huid en voorkomt irritaties en revitaliseert de huid.
– Ultieme Moisturizer ; Voorkomt vochtverlies, droge en schilferige huid.
– Vocht booster ; Zorgt dat vocht diep in de huid doordringt en dat de huid vochtig en veerkrachtig blijft.
biovene gezichtsverzorging, biovene,

Voordelen van dit ampul

Ingrediënten van dit beauty ampul
AQUA(WATER), GLYCERIN, HYALURONIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BETAINE, BETA-GLUCAN, ASCORBIC ACID, PANTHENOL, GLYCOLIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALLANTOIN.

De 3 belangrijkste ingrediënten zijn hyaluronzuur, glycolzuur en aloë Vera die allemaal bijzondere uitwerkingen hebben op de huid. Hieronder dan ook de voordelen per ingredient.
– Hyaluronzuur / HA of Hyaluronan
Een koolhydraatmolecuul dat van nature voorkomt in ons lichaam. Naarmate we ouder worden vermindert deze stof (ook in onze huid) wat er voor zorgt dat de huid vocht vast houd en de het zacht en stralend maakt. Daarbij helpt het ook de huid zijn vorm te herstellen.
– Glycolzuur
Helpt bij exfoliatie, verwijdert dode huidcellen om vlekken en littekens te verminderen. Daarbij helpt het ook bij het stimuleren van de productie van collageen om de huid stevig te houden en er jonger uit te zien.
– Aloë Vera
Helpt de huid te regenereren en wordt veel gebruikt in zonnebrand of de genezing van snijwonden. Het vocht van de Aloe Vera koelt de huid af en zorgt ervoor dat het gehydrateerd houdt. Ook helpt het om de glans te behouden omdat de anti-oxidanten helpen om huidveroudering te bestrijden.
Biovene #WalkOnWater moisture ampoule

Mijn ervaring en mening met dit product?

De mooie en vooral opvallende blauwe ampul is goed voor 1.5 ml. Persoonlijk vind ik dit genoeg voor 2 maal mijn gezicht hiermee in te smeren. Het openen van de ampul vond ik nog wel een dingetje en heb ik uiteindelijk met een schaar open moeten knippen. Ook het serum uit het ampul krijgen was voor mij niet echt weggelegd en duurde erg lang voordat er iets uit kwam. Desalniettemin bracht het serum wel heel makkelijk aan en voelde mijn huid ook gelijk heel zacht. Omdat 1 ampul natuurlijk veel te weinig is om te zien wat het op langere termijn doet met de huid kan ik hier helaas niets over zeggen. Wel heb ik het gebruik van deze beauty ampul als erg fijn ervaren en ik zou het zeker nog eens kopen!

Deze ampul maakt de huid zacht, soepel en veerkrachtig. Het heeft een krachtige vocht inbrengende werking en geeft een prachtig stralende huid. Het is simpel te gebruiken en een goede aanvullen op je huidverzorging. De producten van Biovène zijn dermatologisch getest, veganistisch en niet op dieren getest.

De producten van Biovène zijn op dit moment te koop bij Kruidvat voor 1,99 euro per stuk of 3 voor 5 euro. Dus sla je slag als je ook zo benieuwd bent naar dit leuke nieuwe merk bij Kruidvat.

Heb jij de producten van Biovène al zien liggen bij Kruidvat?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Biovene | #WalkOnWater Moisture beauty ampoule

    1. Zijn ook super betaalbaar!! Voor 1.99euro heb je al hun producten, even een verwen momentje voor jezelf!

Comments are closed.