Biovene | Next lash plus+ dramatic eyelashes

biovene

Af en toe krijg ik een pakket opgestuurd van het merk Biovène die helemaal uit Spanje hun producten versturen naar bloggers, vloggers en andere mensen die interessant zijn om hun mening te geven over hun producten. Zo kreeg ik ook de Biovène Next lash plus, een wimperserum die al in 4 weken resultaat zou laten zien. Ik ging dus aan het smeren!

Het product ging ik dus 4 weken gebruiken om te kijken of er enig resultaat te zien is na deze periode. Het aanbrengen ging er simpel en het mooie flesje is ook nog eens fijn in gebruik. Door bepaalde omgevingsfactoren of door stress kan het zijn dat je wimpers uitvallen, of dat ze niet groeien. Door een serum te gebruiken, worden de wimpers gevoed en de groei gestimuleerd.

Wimperserum – Biovène Next lash plus

biovene
Het wimperserum van Biovène Next lash plus bevat een aantal essentiële vitamines, polypeptiden en kruidenextracten. Deze combinatie zou er voor zorgen dat je wimpers sterker worden en voller, maar ook gaat groeien. Omdat je het product op de rand van je wimpers smeert, worden de haarwortels geactiveerd op groei en zullen ze sterker en voller worden. Na 2 weken zou je al iets van resultaat zien, maar na 4 weken is het echt goed zichtbaar (al dus wat Biovène beloofd). Zodra je het gewenste resultaat zou hebben bereikt, die je dus zelf bepaald. Gebruik je het serum nog maar in een soort onderhoudsdosis waarbij je het product nog maar 2 a 3 keer per week smeert. Hierdoor zorg je ervoor dat de wimpers gevoed blijven maar ook om ze gezond te houden.

Het product is gemaakt van 99,85% natuurlijke ingrediënten, is dermatologisch getest, dierproefvrij en bevat ook geen parabenen.

Wat dit serum bijzonder maakt:
Het bevat geen parabenen, geurstoffen, benzofenon, minerale oliën, derivaten en prostaglandine-analogen. Hierdoor is het product niet schadelijk. Daarnaast bevat het een unieke combinatie van vitamines, mineralen, eiwitten en andere stoffen die ontworpen zijn om de cellen te hydrateren en verjongen. Het versterkt de wimperzakjes en ondersteunt de groei.
biovene next lash plus

Hoe ik dit product zelf ervaren heb?


Zoals ik hierboven al schreef heb ik het gebruik als zeer prettig ervaren. Het is makkelijk om aan te brengen en je hebt het idee dat je wimpers krijgen wat ze nodig zouden hebben. Ik maakte een foto van mijn ogen (en dus wimpers) op de dag dat ik begon met het product. Elke week nam ik weer een foto om te zien of er al iets veranderd zou zijn. Op de foto’s was eigenlijk niets aan verschil te zien. Toch voelde mijn wimpers fijner aan, waren ze steviger naar mijn idee. Maar helaas is dit dus niet op de foto te zien. Juist om die reden zou ik zelf het product niet nog eens kopen. Je gebruikt zoiets natuurlijk om resultaat ook echt te kunnen zien en dat is helaas niet gebeurt. Niet na 2 weken, niet na 4 weken en ook niet na 90 dagen toen het flesje echt leeg was. Het was nogal teleurstellend kun je wel begrijpen, juist omdat het nogal veel beloofde.

Product is te koop bij de filialen van Kruidvat en kost €9,99 voor een 6 ml verpakking. Hiermee kun je 90 dagen, elke dag het product gebruiken op de wimpers. Dat betekend dat je zo’n 3 maanden kunt smeren om het beste resultaat te boeken.

Heb jij wel eens een wimper serum gebruikt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Biovene | Next lash plus+ dramatic eyelashes

  1. Goeddd en Zeer uitgebreide review.
    Zeer interessant…..
    Men ziet al heel weinig producte die wimpers verzorgen…..

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.