Biovène | Maskers en beauty ampullen uitproberen

biovene gezichtsverzorging, biovene,

Het in Nederland nieuwe merk Biovène heeft al een behoorlijke fanbase opgebouwd. Na het uitbrengen van het populaire magneet gezichtsmasker heeft het nu ook maskers en beauty ampullen in het Nederlandse assortiment gestopt. Ik probeerde 4 verschillende producten uit hun assortiment uit, mijn ongezouten mening geef ik natuurlijk graag!

Biovene is een merk dat verzorgingsproducten maakt met het idee dat goede producten heel betaalbaar kunnen zijn. De meest pure ingrediënten worden gebruikt en zijn zowel goed voor het milieu als voor dieren (dierproefvrij!!). Het merk is erg groot maar komt nu langzaam aan ook naar Nederland, namelijk Kruidvat! Ze hebben op dit moment alleen deze maskers, verschillende ampullen en een magneet masker in het assortiment. Het zal vast niet heel lang duren voordat hun hele assortiment naar Nederland komt.

Biovène Chest lift

Het Biovène #EyesUpHere Chest Lift Boob Mask is een borstmasker vol anti-oxidanten met sappige Matcha groene thee. Het masker ontgift en absorbeert overtollige olie en geeft vermoeide en gestreste borsten een oppepper.

Biovène Aztec Legend

Dit Biovène #IndianHealingClay Aztec Legend DIY Powder-to-Clay Mask bevat ultiem reinigende eigenschappen. Het gezichtsmasker is geschikt voor de huid die gevoelig is voor acne en vlekken.
Volgens een geheime Azteekse legende bevat Indiaanse genezingsklei een perfecte mix van calcium bentoniet, moringa en aloë vera. Je poriën worden hiermee geopend en je huid verzacht. Meng het natuurlijk kleipoeder thuis voor een zuivere schoonheidservaring. Het masker bevat geen chemische conserveermiddelen en stabilisatoren.

Biovène Native Secret

Het Biovène #RealProblemSolver Native Secret DIY Powder-to-Clay Mask detoxt en stimuleert je huid met luxe roze Australische klei, granaatappel en mangosteen. Een botanisch supermengsel voor een stralende teint.
Meng het natuurlijk kleipoeder thuis voor een zuivere schoonheidservaring. Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypen.
biovene gezichtsverzorging, biovene,

Biovène Moisture ampoule

De vloeibare BHA detoxkuur met houtskool voor schone poriën. Het verheldert je doffe huid, hydrateert en laat een geweldige zachte en mooie huid achter. Met hyaluronzuur, aloe vera en glycolzuur maken deze ampul tot een heel fijn verzorgingsproduct.
Het gebruik van deze ampul (en ook de andere ampullen die te koop zijn bij Kruidvat) is heel erg simpel, je schud het goed door elkaar zodat alles goed gemixt en geactiveerd wordt. Breek de bovenkant van de ampul open en brengt vervolgens de inhoud van de ampul aan op een schone gereinigde huid. Laat dit goed intrekken. Zelf vind ik het fijn om de ampul in de ochtend of in de avond aan te brengen.

Komt er een uitgebreide review van deze producten?


Ja zeker! Ik ga de producten uitgebreid voor je testen en je kunt hier dan ook zeer binnenkort een review van verwachten. Naar welk product ben jij het meeste benieuwd? Eerlijk vond ik het Boob mask wel heel interessant en zeer bijzonder. Maar ook de klei maskers die je zelf moet maken vind ik een erg tof concept. Met 100% en de andere 99% natuurlijke ingrediënten is wel echt heel fijn dus ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.

Kun je niet wachten op de reviews? De producten van Biovène zijn op dit moment te koop bij Kruidvat voor 1,99 euro per stuk of 3 voor 5 euro. Dus sla je slag als je ook zo benieuwd bent naar dit leuke nieuwe merk bij Kruidvat.

Naar welk van deze producten ben jij het meest benieuwd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.