Biovene | #EyesUpHere chest lift boob mask

Biovène | #EyesUpHere chest lift boob mask

Chest lift, oftewel Boob mask van Biovène, een speciaal masker voor de borsten. De Biovene #EyesUpHere chest lift boob mask is een hele mond vol en is nu te koop bij Kruidvat. Klinkt nogal apart en dat is het ook. Hoe ik dit masker heb ervaren en wat zo’n speciaal masker dan wel niet zou moeten doen, lees je natuurlijk nu!

Biovene is een merk dat verzorgingsproducten maakt met het idee dat goede producten heel betaalbaar kunnen zijn. De meest pure ingrediënten worden gebruikt en zijn zowel goed voor het milieu als voor dieren (dierproefvrij!!). Het merk is erg groot maar komt nu langzaam aan ook naar Nederland, namelijk Kruidvat! Ze hebben op dit moment alleen deze maskers, verschillende ampullen en een magneet masker in het assortiment. Het zal vast niet heel lang duren voordat hun hele assortiment naar Nederland komt.

Biovène Chest lift

Het Biovène #EyesUpHere Chest Lift Boob Mask is een borstmasker vol anti-oxidanten met sappige Matcha groene thee. Het masker ontgift en absorbeert overtollige olie en geeft vermoeide en gestreste borsten een oppepper. Dit masker is speciaal ontwikkeld om schadelijke stoffen te verwijderen en gelijk de poriën te zuiveren. Daarbij is het ook nog eens voor 98,4% natuurlijk en geschikt voor vegans, dierproefvrij en dermatologisch getest voor en geschikt voor alle huidtypen!

Voordelen van dit Chest lift masker
– Verzacht; De Shea butter bevat essentiële vetten die de huid heerlijk zacht maken.
– Beschermt; Het masker beschermt tegen verontreinigende stoffen.
– Hydrateert; Het krijgt een prachtige glow doordat de huid gehydrateerd blijft.
– Verbetert; Het maakt de huid stevig, strak en verbetert een ongelijkmatige teint.
– Revitaliseert; Het masker bevordert de huidvernieuwing en herstelt de kracht van de huid en de vorm van de borst.
Biovène | #EyesUpHere chest lift boob mask

Ingrediënten van dit masker
– Matcha
Bron van antioxidanten die ontstekingen als puitjes verminderen, daarbij verwijdert het ook de dode huidcellen.
– Shea Butter
De verschillende essentiële vetten zorgen ervoor dat de huid zacht, glad en gehydrateerd wordt, tevens bevat het vitamine A en E die de huid genezen en huidveroudering tegen gaan.
– Aloe vera
Helpt de huid te vernieuwen, heeft een verkoelend effect en houd de huid gehydrateerd.
– Abrikoos
Zorgt ervoor dat de huid straalt en zacht en soepel aanvoelt. Het is ook rijk aan antioxidanten en helpt om vrije radicalen door milieuverontreiniging en stress tegen te gaan.
– Egyptische komkommer
Ook wel de sponskomkommer genoemd (ik kende het eerlijk gezegd niet!), van nature vezelrijk en verwijderd dode huidcellen.

Mijn ervaring en mening met dit product?

Oké, gordijnen en deuren dicht en daar zit ik dan op mijn kamer. Men, wat ongemakkelijk, haha. Een kwartier kan dan toch best lang zijn, kan ik je vertellen! De wat dikkere structuur van het masker is wel even wennen maar is prima aan te brengen op de huid. Omdat je het masker een kwartier moet laten zitten droogt het ook iets op maar wordt niet echt heel erg hard. Gelukkig maar, want dat leek mij helemaal oncomfortabel. De groene opvallende kleur in combinatie van de frisse geur die het masker afgeeft maakt het toch wel enigszins ontspannend, al ben ik dus echt geen type voor dit soort maskers, haha. Tijd om het masker er na 15 minuten af te halen en dit is het fijnste met een warme washand zodat je het ook makkelijk kunt verwijderen. Mijn huid voelde gelijk erg zacht aan maar voor de resultaten die het beloofd (zoals stevigheid) moet je het masker vaker gebruiken. Daar kan ik dus nu niets over zeggen.

De producten van Biovène zijn op dit moment te koop bij Kruidvat voor 1,99 euro per stuk of 3 voor 5 euro. Dus sla je slag als je ook zo benieuwd bent naar dit leuke nieuwe merk bij Kruidvat.

Heb jij de producten van Biovène al zien liggen bij Kruidvat?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Biovene | #EyesUpHere chest lift boob mask

  1. Wat een prachtige verpakking…
    Interessant en hier zal ik naar kijken in de winkel….

    Een hele fijne dag 😉

Comments are closed.