Anders

Beter Bloggen | Update #1

Het is jullie misschien wel opgevallen, of misschien ook niet. Maar achter de schermen ben ik druk bezig geweest (en nog steeds) met het verbeteren van mijn blog. Zo heb ik een heleboel ‘niet nuttige’ artikelen verwijderd, en heb ik nog veel meer gedaan! Vandaag vertel ik jullie mijn eerste update, wat ik heb gedaan en wat ik nog ga doen! Spannend 🙂
Lees je mee?
_DSC2531

Afgelopen maanden (want ik ben ik mei begonnen), heb ik veel dingen gedaan achter de schermen van mijn blog. Zo heb ik een heleboel (tel: 63) niet nuttige en onzin artikelen weggegooid, en heb ik mijn concepten, prullenbak en meer leeggemaakt!
Ik heb een mooier schema gemaakt in Wunderlist, en heb niet meer mijn concepten vol staan met ideeen. Dit doe ik voortaan op wunderlist! Een stuk overzichtelijker en rustiger op wordpress! Eigenlijk wilde ik in Juni al mijn eerste update schrijven maar daar heb ik door het werken geen tijd meer voor gehad. Nu ik in ploegen werk, heb ik iets meer tijd overdag en lukt het me iets makkelijker om bij te blijven met schrijven. Maar jongens, wat ben ik blij dat ik vooruit gewerkt heb! Ik kreeg vrijdags te horen dat ik maandags kon beginnen en heb in dat weekend zo’n inspiratie boost gehad dat ik met een gerust hart en zonder stress kon beginnen met werken.

Ik heb dus nu een betere planning, en mijn wordpress is opgeruimd! Maar dat heb ik niet als enige gedaan, ook ben ik aan de slag gegaan met de foto’s. Mijn opslag was al bijna vol, dus besloot ik te gaan zoeken naar iets waardoor het niet zo snel vol gaat. En dat is simpel! Foto formaat verkleinen! En dat scheelde mij van 1,2 mb foto’s naar 50 kb foto’s! Een enorm verschil dus! En zo heb ik bijna al mijn foto’s aangepast. De foto’s (nog maar te tellen op 2 handen) die laat ik even voor wat het is, en doe ik als ik het wat minder druk heb.

Verder ben ik behoorlijk druk aan het uitzoeken hoe ik mijn layout wil hebben. Dat dit geen blijvende layout was, dat wist ik al bij het begin. Dus de komende tijd zal ik daar ook nog druk mee zijn! Maar jullie zullen niets merken daarvan, tenzij ik een blijvende layout heb gevonden!

Dus een kleine update van wat er achter de schermen op mijn blog gebeurd!

Zijn jullie wel eens druk achter de schermen met je blog, aan bijvoorbeeld de layout of het verbeteren van de oude blogposts?

digitale handtekening

6 thoughts on “Beter Bloggen | Update #1”

  1. Leuk artikel! Ik heb veel onnuttige artikels en ik moet die ook maar eens gaan opruimen! 🙂

  2. Zooo goed bezig!!! Haha Toevallig ben ik ook bezig met dingen opruimen etc. En vooral die concepten verwijdverwijderen! 🙂

  3. Goed bezig 😀 en trouwens ook een hele leuke bezigheid vindt ik dan! Ik ben zelf ook nog veel bezig met mn blog veranderen, zou het wel super vinden om nog een eigen layout te nemen. Maar aan de andere kant denk ik van; misschien moet ik toch nog alles even aakijken, ben net 3/4 week terug begonnen.

  4. Ik houd ook van nieuw, en dus verander ik ook geregeld mijn lay-out of header, maar hee, veranderen mag, want dat is alleen maar leuk 🙂

  5. Goed bezig! Ik heb al gemerkt dat je header verandert is, ziet er goed uit 🙂 Ik ben er de laatste dagen een beetje over beginnen nadenken om het wat beter en mooier uit te laten zien maar aangezien ik echt een kneus ben met WordPress, wordt dat nog even zoeken 😛 Liefs! x

Comments are closed.