Best gelezen artikelen 2015

Het is 2e kerstdag, en heel vroeg in de ochtend. Het leek me leuk om vandaag een artikel te schrijven over mijn best gelezen artikelen van 2015. Voor Liefscarolien.nl is dat niet heel moeilijk namelijk. Op 1 oktober kreeg ik een eigen domein&hosting, en de teller begon dus gezellig weer op 0. Maar wat heeft het mij opgeleverd?
logo
Voor liefscarolien.nl was het jaar kort. Welgeteld maar 3 maanden. Ik begon op precies 1 oktober met mijn eigen domein, en er veranderde heel veel voor mij. Daarvoor had ik al sinds 2013 een gratis wordpress blog, maar dat is erg anders dan een eigen blog! Het leek me dan ook leuk om vandaag mijn best gelezen artikelen te laten zien aan jullie. En over een paar dagen mijn ‘slechts’ gelezen artikelen. Toch leuk om even net zo aan het einde van het jaar, een kleine samenvatting te schrijven over hoe het jaar er qua blog statistiek uit heeft gezien. Zelf vind ik dat namelijk ook heel erg leuk om te lezen bij andere bloggers!

Mijn 5 best gelezen artikelen:
Win een beauty kerst pakket
Deze kwam er met kop en schouders boven uit! Zo vaak bekeken en ook op gereageerd. Prachtig vond ik het dat jullie het zo leuk vonden. Misschien doe ik het volgend jaar wel weer!
Ze was er, ze was er gewoon
Dan dit hele persoonlijke artikel wat ik schreef voor en over mijn overleden oma. Eigenlijk best wel trots op dat dit artikel op nummer 2 staat! Al vond mijn oma al die aandacht vroeger maar niks!
Win een blog kerst pakket
Ook weer een winactie, blijkbaar vonden jullie de verrassing kerst pakketten wel heel erg leuk dit jaar! Misschien toch op het lijstje voor volgend jaar zetten dan?
20 en geen rijbewijs
Dit artikel vond ik zo leuk om te schrijven. Tja eigenlijk is er gewoon niks mis mee, niet iedereen heet een geldboompje in de tuin staan, of ik er klaar voor om met zijn 16,5/17/18e te beginnen met zijn/haar rijbewijs.
Essence XXXL shine lipgloss
Als enige beauty artikel kwam dit artikel naar boven in de top 5. Wel leuk dat het van mijn favoriete merk is, namelijk Essence.

Dat waren de 5 best gelezen artikelen. Wat me daarin ook is opgevallen zijn de pagina’s die worden aangeklikt op mijn blog.

Hier de 3 best bekeken pagina’s:
– Over mij
– Social media & contact
– Overige

Vooral de overige vond ik wel grappig om te zien, want hier staan namelijk alle overige reviews die ik kunt vinden op mijn blog. Alles wat niet in de daarboven beschreven kopjes staan.

Op 31 december komt mijn terug blik op 2015 online, en daarin zal ik ook terugblikken op de statistieken van liefscarolien. Misschien wel leuk om nu al te vermelden dat december een hele goede maand was, waarin mijn blog groeide met meer dan 150 unieke bezoekers (ik zit nu al boven de 650 unieke bezoekers). Voor een nieuwe start (met mijn oude artikelen mee genomen) vind ik dat helemaal niet slecht!
handtekening carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Best gelezen artikelen 2015

  1. Fijne tweede kerstdag! Dit vind ik wel interessant om te lezen, ik denk eraan om volgend jaar een eigen domein te nemen.

    1. Jij ook een hele fijne 2e kerstdag! Ik schrijf toevallig binnenkort iets over een eigen domein en hosting! Komt waarschijnlijk de 2e week van januari online.

    1. Aah wat lief van je! Ben zojuist over de 725 unieke bezoekers heen deze maand, ben nu wel benieuwd of ik de 800 ga halen deze maand, nog maar 5 dagen!

Comments are closed.