Best bekeken artikelen afgelopen 3 maanden
Lifestyle

Best bekeken artikelen – afgelopen 3 maanden

Wat een geweldige afgelopen 3 maanden heb ik achter de rug met mijn blog. Daarom wil ik graag mijn best bekeken artikelen van deze afgelopen 3 maanden met jullie delen. Welke artikelen deden het super goed, en welke minder? En toch vraag ik mezelf nog af waarom juist deze artikelen zo goed bekeken werden!

De afgelopen maanden was heel apart op mijn blog, de statistieken gingen van hot naar her. Zo had ik ineens in 1 week waar ik normaal bijna een halve maand over doe. De bezoekers vlogen ineens omhoog, en ze bekeken best wel wat aparte artikelen die ik schreef. Maar waarom werden juist deze artikelen zo goed bekeken? Dat vraag ik mezelf nu nog steeds af. Daarom maar even een artikel erover, want misschien kan jij het mij uitleggen?

Best bekeken artikelen afgelopen 3 maanden

De afgelopen 3 maanden heb ik wel wat gespeeld met nieuwe onderwerpen op mij blog. Ik wilde kijken wat ik leuk vind om te schrijven, en of jullie dit leuk vinden om te bekijken. En dat is gelukt. Ik schreef een aantal artikelen waarvan ik niet gedacht had dat het zo vaak door jullie bezoekers bekeken werd. Ik ben daar heel erg dankbaar voor, en hoop deze stijgende lijn door te zetten dit jaar. Hieronder een lijst met mij best bekeken artikelen afgelopen 3 maanden.

1. Familie Pos
Op nummer 1 staat zeker dit artikel, meer als 2500 keer bekeken inmiddels, en elke dag komen daar nog nieuwe weergaven bij. Ongelofelijk dat jullie dit zo vaak aan klikken.

2. De vouwwagen uitzet voor iedere beginner
Ook dit artikel werd onwijs vaak bekeken. Het is natuurlijk ook wel heel handig om te weten wat je dan precies nodig hebt. Zeker als je nog niet eerder met de vouwwagen op vakantie bent geweest!

3. Familie van Wijchen
Ook een artikel over het programma Helemaal het einde. Nog niet zo vaak bekeken als de familie pos artikel, maar ook deze hoort in het lijstje best bekeken afgelopen 3 maanden.

4. Open brief aan Vacansoleil
Ik schreef een brief na aanleiding van hun service. Dit werd heel goed bekeken door jullie.

5. Wat te doen bij reisziekte
Toen dit artikel online kwam schoten de statistieken ineens de lucht  in. Meerdere keren die dag kreeg ik een melding daarvan. Hij werd die dag ook meer dan 400 keer bekeken, en blijft nog altijd stijgen in de weergaven.

Deze 5 artikelen waren de afgelopen 3 maanden echte top artikelen. Zo vaak als ze bekeken werden, en hoe de artikelen ook werden gezien op Facebook, had ik mij nooit kunnen voorstellen. Zo werd bijvoorbeeld het artikel over reisziekte binnen 1 uur op Facebook meer dan 5000 keer bekeken. Ook het artikel over familie pos is meer dan 6000 keer gezien. Wie weet hoever de teller inmiddels al staat. Ooit hoop ik de 10.000 keer bekeken te halen op Facebook.

Welk artikel heb jij gelezen in de afgelopen 3 maanden?

1 thought on “Best bekeken artikelen – afgelopen 3 maanden”

Comments are closed.