Benefit | Bad Gal bang! Mascara

benefit bad gal bang! mascara

Het is lang geleden dat er een make-up review voorbij kwam op LiefsCarolien. Maar de Benefit Bad Gal Bang mascara vond ik zeker de moeite waard als het gaat om een review op mijn blog. Wat er zo speciaal is aan deze mascara en waarom ik juist deze wilde testen?

Verwacht geen make-up looks of andere make-up reviews want daar ben ik gewoon niet goed is en zijn andere bloggers die je beter kunnen inspireren! Wie mij een beetje kent weet dat ik niet zo van de make-up ben en het mij ook helemaal niet staat. So, voor prachtige make-up looks verwijs ik je graag door naar andere bloggers. Voor een eerlijke review over deze mascara kun je zeker verder lezen. Want ook mensen die niet zo veel of vaak make-up dragen kan een mascara net even dat extra zetje zijn.

Bad Gal bang! Mascara van Benefit

Zoals ik al aan gaf draag ik niet vaak make-up. Vaak gebruik ik een eyeliner gecombineerd met een mascara, maar daar blijft het dan ook wel zo’n beetje bij. Ik heb een extreem moeilijke huid en een foundation bijvoorbeeld maakt mijn huid nog droger waardoor er nog meer velletjes te zien zijn. Heb mij daar al bij neer gelegd en voor mij is een eyeliner en mascara ook prima. Toch kunnen deze 2 producten al een behoorlijk effect hebben. Zeker als je een beetje een goede mascara hebt. Of ik deze gevonden heb in de Benefit Bad Gal bang! Mascara dat is zeker!
benefit bad gal bang! mascara

Wat Benefit zelf zegt over deze mascara:
De BADgal BANG! 36 uur lang houdende volume-mascara geeft uw wimpers MEGA-volume zonder de wimpers te verzwaren. De nieuwe mascaraformule die zwaartekracht tegengaat bevat zogenaamde aero-particles, één van de lichtste materialen op aarde, die ook gebruikt wordt in de ruimtevaarttechnologie. Deze innovatieve, intens zwarte volume-mascara is gemakkelijk in laagjes aan te brengen en geeft de wimpers extreem veel volume. De BADgal BANG!-mascara lift de wimpers en geeft ze lengte. In combinatie met de speciale ‘slimpact’-applicator kunt u elk wimperhaartje voorzien van 360 graden volume. Van de aanzet tot de puntjes, van hoek tot hoek en voor de boven- en onder wimpers!

Hoe ik dit product heb ervaren?

Als ik lees wat deze mascara allemaal beloofd, moet hij vrij heftig zijn! Hij is veeg proof, waterafstotend, bevat provitamine B5 om de wimpers te voeden en te versterken en lijkt mij echt een prachtige mascara. Zelf heb ik de mini versie, die tevens ideaal is om mee te nemen met vakanties! De verpakking is zeker unieker dan de ander mascara’s die ik heb gehad.
benefit bad gal

Het borsteltje heeft korte stekeltjes en loopt uit van dun naar wat breder. Omdat het geen harige borstel is kun je het vrij dik aanbrengen. Vaak is daarom 1 laagje al meer dan voldoende. Wat ik wel jammer vind aan dit soort borsteltjes, is dat je al snel een plakkerige dikke laag krijgt. Hier houd ik zelf niet van en het staat ook nog eens niet mooi. De kleur is wel echt mooi zwart en leeg je inderdaad niet snel uit. Wel vind ik dat je hem goed op de wimpers voelt, juist omdat je hem dus vrij dik aanbrengt door het borsteltje. Na een paar uur heb ik het idee dat de mascara gaat brokkelen en zeker niet meer zo op mijn wimpers zit als aan het begin van de dag. Moet eerlijk toegeven dat ik wel fijnere mascara’s heb gehad, ondanks de handige vakantie verpakking zal ik hem opmaken maar voor mij is het niet de moeite waard om nog eens te gaan kopen. Persoonlijk vind ik hem niet fijn op mijn wimpers zitten en het voelt nogal dik aan.

Je koopt de Benefit Bad Gal mascara voor €28,35 euro (prijzen kunnen variëren online!), onder andere bij Douglas.

Gebruik jij graag een mascara?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.