Bee honest cosmetics | Handzeep neutraal

bee honest cosmetics handzeep neutraal

Handzeep, je kunt tegenwoordig niet zonder zitten! De Bee honest cosmetics handzeep neutraal is gemaakt van producten die afkomstig zijn van bijen. Want naast honing maken bijen ook andere dingen die rijk zijn aan actieve werkstoffen die perfect zijn voor onze huid. Benieuwd naar deze handzeep?

Natuurlijk, allergeenvrij en gemaakt van biologische honing die de huid beschermt en helpt herstellen. De zeep combineert een milde reiniging van de handen met verzorging (door de natuurlijke ingrediënten).

Bee honest cosmetics handzeep neutraal

Een handzeep met biologische honing, klinkt dat niet onwijs lekker/fijn? Deze neutrale handzeep ruikt niet eens naar honing, maar juist heel fris! Het beschermt de huid, helpt hem te herstellen en is ook nog eens gemaakt met allergeenvrij parfum! Dus ook zeker geschikt voor de geïrriteerde of gevoelige huid. Het handige pompje zorgt ervoor dat je makkelijk en snel je handen goed kunt wassen.
bee honest cosmetics handzeep neutraal

Ingrediënten Bee honest cosmetics handzeep neutraal:
aqua, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, potassium sorbate, inulin, lactic acid, mel*, sodium chloride, sodium benzoate, decyl glucoside, dicaprylyl ether, glyceryl oleate, hydrolyzed wheat protein, benzoic acid.
* Van biologische oorsprong

Geconserveerd met: Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Hoe ik dit product heb ervaren?

Deze flacon van 250ml kost €4,57 en is onder andere online te koop. Nu heb je de producten van Bee Honest al vaker op mijn blog voorbij zien komen, maar nog niet eerder een handzeep. Bee honest staat erom bekend dat ze geen synthetische geuren, kleuren, siliconen of aardolieproducten in hun producten hebben zitten. Het wordt gemaakt op basis van eerlijke bijen en verwante ingrediënten zoals fairtrade honing, bijenwas, stuifmeel, propolis en bloem extracten.

Ik vind de frisse geur van de handzeep erg prettig tijdens het handen wassen. Mijn huid wordt niet droog na het handen wassen en voelt fijn aan. Het is wel wat prijzig voor een handzeep, maar dan krijg je wel een product zonder rommel en dat zowel goed is voor ons als mens als voor de natuur.

Kende jij deze handzeep al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.