Mooi de feestdagen in met de Beauty Pillow!

beauty pillow

Als een topmodel de feestdagen door, met een gladde huid zonder slaapvouwen in het gezicht en het haar mooi in model. Met de Beauty Pillow kan het! De satijnen kussenslopen slapen heerlijk comfortabel en doen je ontwaken met een fris gezicht waardoor je minder tijd nodig hebt in de badkamer. Maar… het heeft nog meer voordelen.

Een derde van ons leven brengen we slapend door


Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt de huid en het haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet! Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen, een mooi geföhnd kapsel langer in model blijft, haarstukken en (wimper) extensions beter op hun plek blijven, het haar minder snel vet wordt, slaapvouwen in het gezicht geen kans krijgen, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een geïrriteerde gevoelige (hoofd)huid de kans krijgt te kalmeren.

Een musthave èn giveaway voor hem en haar

Op zoek naar een mooi cadeau voor de feestdagen? Met de Beauty Pillow maak je altijd iemand blij! Bovendien zit de Beauty Pillow in een mooie cadeauverpakking. Zelfs mannen durven inmiddels voorzichtig te vertellen dat ze er erg lekker op slapen en geen last meer hebben van een klam hoofd of slaapvouwen. Kortom: de Beauty Pillow is een musthave voor hem en haar! Voor vrouwen die last hebben van nachtelijke opvliegers is de Beauty Pillow bovendien erg aangenaam. Daarbij slaapt het heerlijk verkoelend. Maar ook kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt en pollen, hebben profijt bij de Beauty Pillow. Satijn heeft namelijk bewezen een anti-allergeen te zijn. Door het fijne weefsel kunnen huisstofmijt en pollen zich niet nestelen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit.

Iedere slaapkamer verdient een Beauty Pillow

Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af! Bij aankoop van een Beauty Pillow steun je ook nog eens een goed doel, namelijk Asante Childrens Home in Naivasha in Kenia.

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit product is o.a. bij kapsalons, wellnesscenters, beautysalons en onlineshops verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van € 22,95. De satijnen kussensloop is er in maar liefst 14 eigentijdse kleuren, dus voor elke kleur beddengoed een bijpassende Beauty Pillow. Voor meer informatie en/of verkoopadressen kijk je op www.beautypillow.nl.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mooi de feestdagen in met de Beauty Pillow!

Comments are closed.