BBQ inspiratie – Food Friday

Boodschappen doen in Duitsland

Als het weer het toe laat in de zomer zetten wij graag de BBQ even aan. Daarom leek het mij leuk om op deze Food Friday mijn BBQ inspiratie met jullie te delen. Ik maakte foto’s van het eten dat wij de vorige keer op de BBQ hebben gelegd. Benieuwd naar mijn tips voor de barbecue?

BBQ


Er zijn een aantal dingen die altijd terug komen als wij gaan barbecueën. Wat dacht je van Braadworst, of spiesjes? Heerlijk vind ik dat, en zeker als het extra warm weer is. Ik laat jullie daarom graag zien wat ik graag eet op de barbecue.

BBQ
Braadworst, en gewone worst mag niet ontbreken. De braadworst uit Duitsland heeft een heerlijke smaak, daarom halen wij die altijd uit Duitsland zelf. Je koopt een verpakking met 10 worsten voor €1,49 wat ik zeker niet duur vind!

BBQ
Deze varkenslapjes met marinade die ook uit Duitsland komen hebben echt een heerlijke smaak. Op de een of andere manier is het vlees beter gekruid, en is het niet door de marinade heen gevlogen. In Duitsland halen wij daarom graag vlees, omdat het zo lekker gekruid is.

BBQ
Dan gewone kip spiesjes. Hierboven op de foto hebben wij spiesjes gemaakt van kip, paprika, ananas en champignons. Echt mijn favoriet op de BBQ.

BBQ
En nog een verschillende soort spies. Hier hebben we gemarineerde kipblokjes met paprika en ananas. Zoals je wel ziet ben ik echt dol op spiesjes, en ik eet het dan ook heel graag.

Wat we ook nog hadden maar ik niet los op de foto heb gezet, is een Sparerib, en aardappelen met kruidenboter. Normaal ben ik niet zo dol op spareribs maar als ze goed gekruid zijn dan wil ik best een stukje proberen. Deze van de Jumbo (de hot versie) is erg lekker! Kan hem dan ook aanbevelen aan jullie.

Vraag: Wat doen jullie altijd op de BBQ? En wat is je favoriet?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “BBQ inspiratie – Food Friday

Comments are closed.