BB Highlighting pen van het merk Emite

DSC_0963
Vandaag een review over een product wat ik een tijdje geleden mee kreeg in de StyleTone box, wat voorheen de Vipbox was. Ik kende dit product nog helemaal niet en hieronder in het artikel ga je ook nog meer lezen hierover. Ben je benieuwd geworden naar dit product namelijk de bb hightlighting pen? Lees dan snel verder!

De producten die ik in mijn StyleTone/vipbox heb gekregen bewijzen maar dat ik nog een behoorlijke leek ben op het gebied van make-up. Ik gebruik al jaren oogpotlood, mascara, soms wat oogschaduw en soms wat foundation, maar dan houdt het ook op. Dus toen ik dit product zag liggen wist ik in eerste instantie niet goed wat ik er mee aan moest. Gelukkig bied internet een goede uitkomst en is het me dus aardig gelukt! Al zeg ik het zelf.
DSC_0965
Zelf vind ik dit wel echt een heel mooi product, als ik dat eerder geweten had dan had ik er vast wat van in mijn kasten liggen, want zeg nou zelf. Iets wat je donkere kringen verbergt en je vlekjes is toch ideaal!
Op het eerste gezicht lijkt de stick wat te donker voor mijn toen zeer bleke huid. Tja als ik ziek begin te worden krijg ik altijd gelijk een bleke huid. Dus dit was wel een voorteken van mijn 2weken lang ziek zijn. 🙁 Maar goed verder met het product! Hieronder staat een foto wat ik voordat ik het product gebruikte had.
DSC_0989
Zoals je hierboven kan zien had ik wat rode vlekjes. Vooral rond mijn ogen, en mond. Hier heb ik me met deze stick ook meer op gefocust. De donkere kringen onder mijn ogen vielen redelijk mee en je kon geen verschil zien tussen wel of geen product erop. Dus besloot ik om mijn ogen te laten voor wat ze waren. Dan alleen mijn rode vlekjes wat weg werken. En zoals je op de foto hieronder kunt zien, is dat aardig gelukt. Het rode vlekje bij mijn oog aan de linkerkant op de foto is totaal verdwenen, wat echt heel mooi is!
DSC_0990

En ook rond mijn mond lijken de vlekjes wat verdwenen. Dat is natuurlijk heel fijn want dan hoef je geen laag foundation aan te brengen.
De stick is makkelijk in gebruik, en het product smeert op de huid ook fijn weg. Ik vind het erg dekkend en zelf bij donker rode vlekjes heb ik een heel mooi resultaat! Het vlekje is namelijk helemaal ‘weg’. Zelf kende ik het merk hiervoor nog niet. Het is een Scandinavisch merk wat al sinds 2002 bestaat. Het heeft allerlei soorten make-up, van oogpotlood tot poedertjes.

Wat vinden jullie van dit merk? En natuurlijk van deze bb hightlighting pen?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “BB Highlighting pen van het merk Emite

Comments are closed.