Batiste droogshampoo – Batiste Blush & Batiste Cherry *vakantietip!*

Batiste droogshampoo - Batiste Blush & Batiste Cherry

Batiste, misschien wel de meest bekendste merk als het om droogshampoo aankomt. Ik haal zelf altijd dit merk bij de DM drogist in Duitsland waar het vaak al een paar euro scheelt. Dit keer nam ik een tweetal mini’s mee namelijk Blush en Cherry, handig voor op vakantie of in je handtas!

Droogshampoo, ik gebruik het niet heel erg vaak, maar als ik echt geen tijd heb om even onder de douche te springen en mijn haar heeft wel een wasbeurt nodig dan gaat er toch echt droogshampoo in mijn haren. Eentje die lekker ruikt, mijn haren minder vet doen lijken en geen rare witte/grijze laag achter laten. Deze mini’s van Batiste doen dat zeker niet en daarom laat ik ze graag aan je zien. Ideaal voor de vakantie en zeker deze mini varianten die heel weinig ruimte in nemen! Daarbij wordt batiste ook niet op dieren getest! Yes!

Batiste droogshampoo!

Batiste droogshampoo is een spray en bedoeld voor als je je haar een frisse look wilt geven maar geen tijd meer hebt om je haar te wassen. De normale spuitbussen bevatten 200 ml maar deze mini’s bevatten 50 ml wat perfect is voor op vakantie! De vrolijke verpakkingen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens heel handig en nemen niet veel ruimte in beslag.
Batiste droogshampoo - Batiste Blush & Batiste Cherry
Hoe gebruik je de droogshampoo?
– Schud de bus goed voor gebruik.
– Houd de spuitkop zo’n 30 cm van je haar af en spuit de spray op het haar en in de haarwortels.
– Masseer de spray goed in met je vingertoppen.
– Kam vervolgens het haar goed door en breng in model.
– Yes, een frisse haar look!

Ingrediënten:
Butane, Isobutane, Oryza Sativa Rice Starch, Propane, Alcohol Denat, Parfume, Limonene, Linanool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Distearylsimonium Chloride, Cetrimonium Chloride

Batiste droogshampoo Cherry


Deze vrolijke blauwe bus met kleine kersjes op de verpakking vind ik er echt schattig uit zien. De handige mini verpakking met kersenlucht klinkt toch zo al heel erg goed?

Batiste droogshampoo Blush

Deze mooie wit met roze verpakking ziet er heerlijk meisjes-meisjes uit. De bloemige en frisse geur zorgt ervoor dat je een hele dag met een frisse haar look kan blijven lopen.

Omdat beide hetzelfde eindresultaat hadden en op de foto’s exact hetzelfde te zien is (alleen dan de volgende dag) heb ik besloten om 1 voor en 1 na foto te delen van beide producten.
Voor:
Batiste droogshampoo - Batiste Blush & Batiste Cherry
Na:
Batiste droogshampoo - Batiste Blush & Batiste Cherry
Zoals je kunt zien is mijn haar na het gebruik van de droogshampoo weer lekker fris en ziet het er totaal niet meer vet uit. Wat ik zelf wel altijd graag doe is mijn haren in een staart of vlecht als ik droogshampoo heb gebruikt. Dit vind ik zelf wat fijner, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je haren los dragen! Geen enkel probleem. Mijn haar aanzet lijkt op de foto nog wat wit/grijs maar dit komt door de combinatie lichtval en onwijze uitgroei, haha.

Gebruik jij wel eens droogshampoo’s?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.