Batiste Dark & brunette droogshampoo

batiste dark brunette

Ondanks mijn vorige artikel over droogshampoo, wilde ik dit artikel toch nog graag plaatsen. Ik probeerde de Batiste Dark brunette uit, en vertel graag wat het verschil is met de andere droogshampoos. Hierin zit namelijk een vleugje kleur verwerkt, wat het net even een andere touch geeft aan het haar. Hoe je dit kunt zien, laat ik je graag hieronder met een paar foto’s zien. Kijk je gezellig mee?

Batiste Dark Brunette droogshampoo

batiste dark brunette
Misschien dat je mijn vorige artikel over de Batiste droogshampoo hebt gelezen? Zo niet kun je hier het artikel over de Batiste blush terug lezen. Ik vertelde in dat artikel aan het einde dat ik last kreeg van haaruitval als ik elke willekeurige droogshampoo gebruikte. Daarom gebruik ik persoonlijk geen droogshampoos meer. Maar desondanks wilde ik jullie nog wel deze droogshampoo laten zien. Ik had de foto’s toch al gemaakt, en het zou dan ook zonde zijn om het niet met jullie te delen.

Het gebruik?

 photo _DSC6397_zps9168svqe.jpg
Voor:
Je ziet op de foto hierboven dat mijn haar redelijk vet eruit ziet. Het ziet er ook wat aan mekaar geplakt uit, door het vet van de talg. Eigenlijk is het dus tijd om mijn haar te wassen. Maar dat gaan we nu even niet doen. Ik laat je namelijk door middel van droogshampoo te gebruiken zien dat je het eventjes kunt uitstellen.

 photo _DSC6401_zpsiooucm7c.jpg
Na:
Zoals je hierboven op de foto ziet, ziet het haar er een stuk minder plakkerig uit, en is het ook iets doffer. Als je goed kijkt naar mijn hoofduit zie je bruine vlekken. Dat is de kleur die de droogshampoo afgeeft. Let hierbij wel op je kleding, want je ziet ook daarop de donkere plekken. Ga er ook vooral niet met je handen doorheen als je niet dicht bij een kraan bent. Je krijgt er echt vieze handen van. Als je de foto’s vergelijkt van voor en na, lijkt mijn haar zelfs iets lichter op de na foto.

Als ik deze droogshampoo had gebruikt, moest ik in de avond nog wel eerst onder de douche. Want anders zat mijn hele kussen onder een bruine laag droogshampoo. Leuk bedacht dat vleugje kleur, maar persoonlijk vind ik het wel heel jammer dat het zo af blijft geven.

Vraag: Wat vind jij van droogshampoo met een vleugje kleur erin?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Batiste Dark & brunette droogshampoo

  1. Ik heb nooit droogshampoo gebruikt…. je ziet wel verschil tussen de twee foto’s! Binnenkort tóch maar eens gaan halen en uit proberen…

Comments are closed.