Batiste Blush Droogshampoo

Batiste blush droogshampoo

Inmiddels zijn er al heel wat middeltjes gevonden om je vette haar te verbergen. Zo is er al een hele tijd ‘droogshampoo’ op de markt, om je vette bos haar om te toveren naar een frisse en lekker ruikend bos met haar. Je haar ziet er weer fris en schoon uit, zonder maar 1 druppel water. In dit artikel vertel ik je graag meer over de Batiste blush droogshampoo.

Batiste blush droogshampoo

Batiste blush droogshampoo
Laat ik beginnen met dat de verpakkingen van Batiste er altijd onwijs vrolijk en lief uit zien. Ik heb de 200 ml fles, wat een mooie dunne en lange fles is. De fles ligt handig in de hand. De batiste blush droogshampoo heeft een bloem achtige geur, en ruikt erg lekker en fris.
Persoonlijk houd ik niet van het gebruik van droogshampoo, maar ik moest het van mezelf toch eens uitproberen. Dat deed ik. Ik kocht een Batiste droogshampoo bij de Trekpleister, en probeerde het een aantal keren uit. Eerder had ik al de droogshampoo van L’oreal Elvive extraordinary clay uitgeprobeerd, en daar was ik wel tevreden over.

Het gebruik?

 photo _DSC6392_zpshpjn0kt6.jpg
Voor.
Op de foto hierboven zie je dat mijn haar bij de haarwortels best wel glimmen. Dat komt omdat ik daar snel last heb van overtollig talg, wat resulteert in vet haar. Door droogshampoo te gebruiken kan ik het douchen een dag uitstellen. Dit is extra handig als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt in de ochtend, of die dag.

 photo _DSC6404_zpsh61czvci.jpg
Na.
Na het gebruiken van de droogshampoo op mijn haren zie je duidelijk dat het wat matter is geworden. Het glimt een stuk minder, en mijn haar voelt stugger aan. Je ziet ook geen witte of grijze waas meer, want die is na een aantal minuten weggetrokken. Opgenomen door de vettige talg.

Update: Zelf probeer ik zo min mogelijk droogshampoo te gebruiken. Ik heb gemerkt dat ik na het gebruik van droogshampoo meer haaruitval heb, en zodra ik het niet meer gebruik het haaruitval stopt. Hier heb ik op andere blogs nooit iets over gelezen, maar wilde het wel met jullie delen. Zodra ik droogshampoo gebruik, begint de haaruitval. Gebruik ik het een aantal dagen niet, dan is er niets aan de hand. Ik weet dus zeker dat het komt door het gebruik van droogshampoo. Ik heb meerdere merken uitgeprobeerd momenteel, en bij elk merk heb ik er ‘last’ van. Het ligt dus niet aan een merk, maar aan het product.

Vraag; Gebruik jij wel eens droogshampoo?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Batiste Blush Droogshampoo

  1. Wat gek dat je dan last hebt van haaruitval! Ik heb deze al wel eens geprobeerd, maar mijn favoriet blijft de Tropical variant van Batiste! 🙂

    1. Ja baal echt van de haaruitval. De tropical ken ik nog niet. Heb nu de blush en dark&brunette uitgeprobeerd van Batiste.

  2. Dat is apart dat je er van haaruitval krijgt! 🙁 ik gebruik nooit droogshampoo. ..

  3. Je ziet inderdaad goed het verschil van voor en na! Wel fijn dat het zo goed helpt. Gelukkig heb ik zelf amper vet haar, dus ik laat de droogshampoo liever staan. Ook wegens meer kans op haaruitval ja. Maar goed, zo lang je het maar niet té vaak gebruikt toch!

Comments are closed.