Bomb cosmetics | bath blasters

Vandaag mag ik een heel mooi pakketje voor jullie reviewen. Gister kreeg ik een kerst pakketje binnen van een voor mij nieuw merk. Namelijk Young Beauty. Ik laat je zien welke kerst bath blasters ik heb gekregen en waarom ik ze zo leuk vind.
bath blasters
Het merk Young Beauty was voor mij totaal onbekend, tot ik een heel erg leuk en vrolijk persbericht kreeg. Toen het pakketje bezorgd werd kwam er al een hele fijne geur vanaf. Ik kon niet wachten tot ik hem op komen maken. In de doos zat een ander pakketje, heel mooi met roze papier ingepakt. Alleen dit zag er al heel mooi uit! Er zaten twee kerstproducten in van Bomb Cosmetics.

Bomb cosmetics
Is een merk dat in 1998 is opgericht in Engeland en stond bekend om hun handgemaakte bad bruisballen die verkocht werden op lokale markten. Ze zijn inmiddels flink uitgegroeid en hun producten zijn in meer dan 70 landen verkrijgbaar. Ze hebben niet alleen bad bruisballen maar ook andere producten voor bad, douche en body. En zelfs geurkaarsen en waxmelts. Een heel uitgebreid assortiment dus! En nog steeds worden de producten met de hand gemaakt, en is het een dierproefvrij merk.

bath blasters
Bomb Cosmetics – You can’t catch me
Als eerst zag ik dit prachtige rode glitter bruisbal met een super schattig peperkoekmannetje. Hij viel gewoon gelijk op! Niet alleen door het uiterlijk, maar ook door zijn geur. Een typische kaneelgeur komt al snel uit de doos. Ik ben hier zeker fan van. Het water kleurt  oranje rood, met heel veel glitters. Dit is echt een heel fijn bad in de winter!

bath blasters
Bomb cosmetics – Hollybobs
Dit is echt een kerstgeur, heel fijn als je in de stemming van kerst wilt komen. Op de website ziet de bomb er iets anders uit, maar deze variant vind ik er ook heel mooi uit zien. Je kunt je niet vergissen met deze bomb, maar dit is echt iets voor kers. Het water wit achtig, en je ziet wat glitters en de blauwe stukjes drijven. Een heerlijk bad om tot rust te komen en te genieten voordat kerst begint.

Beide bath blasters zijn heel leuk om onder de kerstboom cadeau te geven. Een heel leuk er orgineel maar voor heerlijk ruikend cadeau. In de webshop van Young Beauty zijn ook nog andere kerst producten te koop, wat ook zeker een kijkje waard is.
handtekening carolien
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.