Basic shirts voor de lange man!

basic shirts

Als je een grote romp en lange armen hebt dan is het vinden van passende kleding soms erg lastig. Zo ook simpele Basic shirts, kan al een enorme zoektocht worden. Maar.. ik heb nu de oplossing, althans ik deel de oplossing!

Mijn vader en broertje zijn beide erg lang en hebben naar verhouding een grotere romp en langere armen. Tja, dat hoort er nu eenmaal bij als je lang bent (langer dan 1.90). Ze moeten beiden al snel een aantal maten groter kopen om geen halve mouwen of naveltruitje te hebben. Heeft mijn broertje qua maat een S, moet hij vanwege zijn lange armen al minstens een L kopen. Best zonde, en veel dingen staan dan ook niet zo mooi.

Basic shirts

basic shirtsToen ik in mijn mailbox een mail krijg met daarin de oplossing voor dit probleem, wist ik dat ik meer mensen dit wilde vertellen. Met verschillende pasvormen toch wel een redelijk uniek concept. De extra lange t-shirt van ShirtsofCotton zijn voor alle mannen. Het bedrijf bied een unieke collectie met extra lange t-shirt speciaal ontworpen voor mannen die lang zijn. Met een prima kwaliteit en een prettige pasvorm die net wat langer zijn dan de normale t-shirt. De extra lange Basic shirts zijn er in alle kleuren en maten.

Deze t-shirts zijn gemaakt van 100% American Cotton kwaliteit, en zit heerlijk. Aldus een aantal woorden van de drager (mijn vader). Hij vind ze vooral prettig dat ze extra lang zijn en nu normaal in de broek blijven zitten als hij bukt. Normale t-shirts komen uit de broek en dat zit niet prettig. Ook is de stof erg zacht en prikt of jeukt het niet. Ook een grote pluspunt. Daarbij zijn deze basic t-shirt ideaal te combineren met een overhemd!
basic shirts

Uiteraard moest hij van mij ook nog op de foto, maar heb ik in verband met zijn privacy zijn hoofd niet op beeld. Maar dat is voor dit artikel ook zeker niet nodig daar het draait om het t-shirt. Ik koos de basic bamboe katoen shirts voor mijn vader. Bestaande uit 68% bamboe, 28% katoen en 4% elastaan.

Wist jij van het bestaan van extra lange basis shirts?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.