Bami Goreng van Jumbo

bami goreng

Jumbo heeft af en toe hele leuke aanbiedingen, zoals deze Bami Goreng voor maar 2,89. Bij ons thuis eten we graag chinees (ook al doen we dat maar weinig), en deze Bami Goreng van de Jumbo moest dus uitgeprobeerd worden. Is het de moeite waard?

Vroeger haalde wel eens de kilo verpakkingen van de Aldi, maar nadat de kwaliteit daarvan erg omlaag ging (rijst leek nog rauw), besloten we om het niet meer te kopen. Maar toen ik deze verpakkingen van de Jumbo zag, wilde ik het graag uitproberen. Goed gevuld, en prima prijs. Laten we het gaan uitproberen!

Bami Goreng

bami goreng
Volgens de verpakking moet het zo’n 7 a 8 minuten in de magnetron voordat het gegeten kan worden. Ik prikte er wat gaatjes in en liet het 5 minuten in de magnetron draaien. Dit is op zich een prima tijd als je gelijk aan tafel gaat en het wilt eten. De 7 a 8 minuten heb je wel echt nodig als je wat langer wacht met eten, bijvoorbeeld om nog een andere bak warm te maken. Wat mij meteen opvalt is dat het echt goed gevuld is. De ham blokjes zijn er niet doorheen gevlogen, en ook de prei en wortel komen voldoende terug in de bami. Zeker een grote pluspunt!

bami goreng
De bami is erg lekker als je het combineert met saté of pindasaus, of tjap tjoy of andere soorten bijgerechten. Ook liet ik mijn broertje deze bami beoordelen. Hij is namelijk echt helemaal weg van de bami van de chinees, en de perfecte kandidaat om dit te beoordelen. Hij vond het erg lekker, en zeker een stuk beter als die van de Aldi. De bami is goed gaar, en er zitten lekker veel ham blokjes in. Erg lekker met een beetje pindasaus of babi ketjap. Echt een aanrader!

Heb jij wel eens de bami goreng van de Jumbo gehad?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Bami Goreng van Jumbo

  1. Ik vind meeste kant-en-klare gerechten erg “plat” van smaak. Als je dan nog zoveel moet bijkruiden en toevoegen, kan je het beter zelf “from scratch” maken. En lijkt me bij deze ook een beetje zo om eerlijk te zijn.

Comments are closed.