Balea white gloss douche creme

Dit is alweer de laatste douchegel voorlopig van het merk Balea. Maar dat betekend niet dat deze review minder leuk of interessant is. De balea white gloss, is er 1 om zeker even je oog op te laten vallen. De prachtige verpakking, en de unieke geur zijn zeker pluspunten!

De prachtige wit parelmoer kleurige verpakking geeft duidelijk weer wat voor soort geur je kunt verwachten. Namelijk lelies (bloemen) en frambozen. De kleur is best apart, maar wel erg lekker. Het doet mij denken aan een verse bos bloemen in huis. Helaas is dit ook weer een limited edition en zal het maar tijdelijk verkrijgbaar zijn bij de DM Drogist.

Balea white gloss

Balea white gloss

Kijk eens hoe mooi deze verpakking is. Ik zou hem haast alleen meenemen voor de verpakking. Maar de geur is zeker ook de moeite waard. Net zoals de Rose elegance is dit ook weer een douche creme. Iets totaal anders dan de douche gel, die je wel vaker voorbij hebt zien komen. Deze douche creme is namelijk niet doorzichtig, maar heeft een soort romige structuur. Het brengt erg prettig aan op de huid, waar het gelijk gaat schuimen. De geur van deze douche creme blijft na het douchen niet heel lang te ruiken op de huid. Dit vind ik zelf altijd wel prettig.

Balea white gloss

Deze douche creme is te koop bij de DM Drogist en kost (geloof het of niet), maar 0,55cent. Daarvoor krijg je een inhoud van 300 ml en deze prachtige verpakking. Ook nog een leuk weetje is dat deze douche creme van Balea Vegan is. Dat staat groot aan de achterkant van de fles vermeld.

Wat vind jij van een douche creme? En wat vind je er van dat het product vegan is?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.