Balea wasser spray melone

Balea wasser spray melone

De warmte lijkt maar niet op te houden en alle kleine beetjes verkoeling helpen dan ook echt. De Balea wasser spray melone is echt een hele grote must tijdens deze hitte en ik kan al echt niet meer zonder. Maar waarom is dit product zo fijn en wat is het eigenlijk precies?

Balea heeft op dit moment 5 verschillende soorten wasser spray in het assortiment, waarvan 1 dus de wasser spray melone. Op internet las ik heel veel over deze spray dus ik moest hem natuurlijk wel uitproberen. Een echt verkoelingsmomentje met deze hitte. Wasser spray de perfecte uitvinding voor warme dagen.

Wat is wasser spray?


Wasser spray? Yes! Water in een spuitbus. Voor gezicht en lichaam, geeft een verfrissende kick! Het verfrist niet alleen ook hydrateert het de huid. Ideaal voor de zomer, tussendoor of onderweg naar de vakantieadres! Een heerlijke afkoeling.
De geuren die de DM drogist op dit moment heeft zijn; Aqua, Kokos, Melone, Rose, Limette & Basilikum.

De Balea wasser spray melone


Balea wasser spray melone
De mooie maar vooral handige spuitfles in een licht groene kleur met tekeningen van watermeloen erop nodigen uit om te kopen. De geur meloen is niet te missen en echt heerlijk! Spuit de water spray over het gezicht voor een heerlijk koel momentje, er ontstaat een soort mis die je op je huid spuit. Laat de spray opdrogen op de huid.
Een tip; Zet de spuitbus in de koelkast zodat hij lekker koud is. Wedden dat het dan een heerlijk verkoelend momentje wordt? Voor mij is dit product onmisbaar geworden voor deze warme dagen. De anderen geuren zullen ook snel volgen want dit is ideaal met een makkelijke spuitbus die je overal mee naar toe kunt nemen.

Deze wasser spray melone kocht ik voor 1,25 euro bij de DM drogist in Gronau, maar is volgens mij bij elke DM drogist te koop.

Kende jij de wasser spray al van Balea?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Balea wasser spray melone

Comments are closed.