Balea voeten peeling – Voor zijdezachte verzorgde voeten!

De afgelopen weken ben ik weer reviews van Balea aan het schrijven. Producten die ik al heel lang in huis heb, maar nog geen tijd voor heb gehad om mijn mening over op te schrijven. In dit artikel vertel ik je meer over de Balea voeten peeling, lovely (heeft inmiddels een andere naam).

Een peeling die ervoor zorgt dat je voeten worden verzorgd en verwent. Benieuwd of dit product wel zo fijn is? De voeten peeling van Balea zorgt ervoor dat je voeten heerlijk zacht worden en de verzorging krijgen die ze verdienen. Verzorg jij je voeten eigenlijk wel?

Balea voeten peeling – lovely!

De voeten peeling van balea komt in een handige tube. Het heeft een vrolijke verpakking maar inmiddels is de verpakking al veranderd en vind je dit product nog wel bij de DM drogist alleen met andere kleuren en naam (geen lovely). De peeling zorgt ervoor dat je voeten worden verzorgd en gereinigd. Het aanbrengen van de peeling is heel eenvoudig, je brengt een klein laagje aan alsof je een handcrème smeert op je handen. Dit doe je ook met de peeling op de voeten en na even intrekken kun je het met lauwwarm water afspoelen.

De peeling heeft de volgende voordelen:
1. Het verwijdert dode huidcellen.
2. Verzorgt
3. Geeft gladde, zachte voeten

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

Ik vind het gebruik van een voeten peeling echt even een me-time momentje. Na het gebruik ik dat ik onwijs zachte voeten heb en het er heel egaal uit ziet. Tja wat kan ik nog meer zeggen, voor maar €0,65 is dit echt een heel fijn product!

Deze voeten peeling is te koop bij de DM drogist in Duitsland en is maar 0,65cent!

Gebruik jij ook wel eens een peeling voor je voeten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.