Balea viva Cuba douchegel

De zomer is helaas echt voorbij, en de kou komt ons nu goed tegemoet. Desondanks wil ik jullie deze Balea viva Cuba douchegel niet ontnemen. Hij ligt nog altijd volop bij de DM Drogist in de winkel, dus je kunt hem nog even inslaan! Maar wat voor geur is dit?

De Balea viva cuba heeft een limoen en hibikus geur. De limoen is maar heel subtiel aanwezig, en zeker niet storend. Deze douchegel heeft een frisse bloemen geur, die ook zeker in de winter te gebruiken is. Helaas is dit wel een limited edition, en dat betekend dat hij hierna niet in het vaste assortiment blijft. Het is dus maar beperkt te verkrijgen.

Balea Viva cuba

Balea viva cuba

De mooie licht blauwe (bijna mint achtige) kleur, heeft een opvallende vakantie achtige verpakking. De auto, en de gebouwen die op de verpakking staan, doen mij gelijk denken aan vakantie. Daarbij staat ook heel groot op de achterkant van de verpakking vermeld dat het product vegan is. Een goed teken voor iedereen die liever geen dierlijke producten gebruikt. Ook is de douchegel ph-neutraal, en dus niet te schadelijk voor de huid.

Balea viva cuba

De heldere licht blauwe gel smeert lekker uit op de huid, en begint gelijk te schuimen. Tijdens het insmeren ruikt het heerlijk in de badkamer, maar de geur blijft na het douchen niet al te lang hangen. Dat vind ik persoonlijk wel prettig. De fles bevat 300ml douchegel en is te koop bij de DM drogist voor 0,55cent. Geen geld natuurlijk, en dus een prima budget product.

Kende jij deze geur al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.